Ahojte mile babule,
dufam ze mi niektora z Vas bude vediet poradit. Po dvoch mesiacoch surfovania po internete a pozerani kocikov som sa uz definitivne rozhodla medzi dvoma trojkombinaciami: Tako Warrior, alebo Camarelo Q12. Citala som uz recenzie na kazdy kocik, takze uz asi viem plusy aj minusy kazdeho, avsak mam iny problem. Meriam len 154 cm a citala som viacero rozporuplnych nazorov, najma tie, ze oba kociky su vacssie a taka mala osoba ako ja by pri nich mala problem. Vyrazila som do mesta na istotu do predajne v BA - Palace Shopping ze si ich pozriem osobne, ale predajnu stihli zrusit a neviem najst na internete ziadnu dalsiu, kde by tieto kociky mali. Neviete mi poradit kde by som ich videla v BA nazivo alebo Vase nazory na velkost kocika vs moja vyska? Dakujem 🙂))))
Ahojik,
Tako Warrior som videla na vlastne oci v Ruzinove v novom obchodnom centre Retro... su tam velmi mile tety a teraz je dokonca akcia na trojkombinaciu... Camarelo Q12 som znova nasla v Raci ... taky nenapadny maly obchodik na Peknej ceste pri velkej cervenej byvalej Jednote... opat skvele pani predavacky....
Co sa tyka vysky.. tak Tako je urcite nizsi.....aspon na pohlad ma nizsie polozenu vanicku...