Ahojte. Chcem vas poprosit o vase skusenosti s kocikom od Tako - Swift Style. Mne sa nepodarilo najst ziadnu diskusiu,recenziu ani video o tomto kociku. Na obrazku a podla popisu vyzera byt super,ale v reale si ho nemam moznost odskusat,ci je fakt taky dobry,ako o nom pisu.Dakujem za vase prispevky
Asi ti to nepomôže, ale my máme nachystany Tako Alive...
Manipulácia veľmi dobrá, aj čo sa týka sportaka aj vajíčka. Podľa mňa dosť praktický, pre dieťatko pohodlný, aj do mesta na tie naše rozbité chodníky a cesty, aj do terennu.
Jasné, že nejaké mínusy prídu s používaním, ale s výberom som spokojná a myslím, že nám dobre poslúži...
@lajlilinka Dik za typ, pozrela som si na tento typ kocika video,je velmi pekny,len sa obavam tej netypickej konstrukcie,ktoru ma(mame v tomto zlu skusenost s predchadzajucim kocikom tiez od taka). A hlavne asi by sa nam nevosiel do nasho vytahu(co je zakladna podmienka), co je typicky taky maly panelakovy a este aj so zatvaracimi dvierkami zvnutra,tymto sme velmi limitovaní.
@holubienka7 do vytahu by sa urcite dostal, konstrukcia je dobra hliniková, takze nemusite mat obavi, len ked by ste ho chcela objednat informujte sa ci je dostupný, lebo v novom cenniku z taka mometalne nie je uz uvedený
@mimisk Dakujem za info,len teraz nie som si ista,ci ste písali o tako swift style ci o alive?
@holubienka7 ten swift, alive sa robí stale
@mimisk ja som si myslela,ze je to novinka na trhu a to uz ani nie je v ponuke,tomu nerozumiem. lebo je stale u viacerych inernetovych predajcov,aby to nedopadlo tak,ze ked si ho objednam,o par tyzdnov zistim,ze vyrobca ho nedodal,termin porodu mam o niekolko tyzdnov...tak to si musim radsej este premysliet.
Este by som sa rada opytala na ten swift style,paci sa mi prepracovanie detailov,ako dobre chranena vanicka aj sportak vdaka predlzeniu siltov, ako aj antishok prednych kolies,len manzelovi sa nepozdava ta konstrukcia,presnejsie to bocne spevnenie pomocou nejakych uzkych plieskov,alebo co to je,a nie klasicky tycou. nemame moznost si ho pozriet nazivo,preto sa snazim takto ziskat viac info.
mali ste kocik v rukach,viete mi o nom povedat viac? Bola by som vam naozaj vdacna,lebo sa neviem stale posunut dalej a objednat uz treba nieco. V podstate sa rozhodujem medzi tym swift style a medzi Rico Nano.Vedeli by ste mi poradit? Vdaka.
@mimisk a este som zabudla napisat aj na Babetto nico/flavio este poskulujem 🙂 .poradite mi? moje kriteria su: maly vytah, pevna konstrukcia a odpruzene kolesa na velmi zle chodniky v nasom meste 😒 ,priestranna vanicka,sportak a dobre krytie vanicky i sportaku pred vetrom,slnkom. Este raz dakujem za odpoved 🙂
@holubienka7 nemam s týmito kocikmi skusenost ale u mna by vyhral riko nano.
@jaja018 dik za tvoj nazor.
@holubienka7 mne osobne z tých čo vyberate sa pačí flavio , hlavne po technickej a kvalitativnej stranke a je za dobrý cenu
@mimisk dakujem za odpoved.
no my sme pred tyzdnom kupili TAKO SWIFT STYLE.. šedo-bordový... vytešujeme sa z neho každý deň, no s bábetkom sme ho ešte neskúšali...ale vyzerá byť celkom fajn.. praktický a pekný .. my plánujeme viac detí tak sme vyberali tri mesiace, aby vydržal čo najviac .. dúfam, že v praktickom živote bude v pohode 😉
@holubienka7 ahoj ja nemam skusenost s tymto kocikom, mala som eurocart passo a bola som spokojna..na nase cesty kolesa super,byvame v dome ale u svokry je maly vytah a vosli sme a co sa tyka toho clonenia pred slnkom a vetrom tak tiez to bola moja podmienka a splnal..kamoska mala tako ale neviem ktory a zdali sa mi podobne typy s nasim... ja som hned pol roka po porode otehotnela a vyslo nam leto tak sme sli do buginy aby som mala len nieco lahucke takze sportovu som vyuzila velmi malo.. teraz ho predavam https://www.modrykonik.sk/market/kociky/z8le/pa...
Proosiiim,dievcata,naozaj sa nenajde niekto,kto ma skusenost s tymto kocikom?