Kočík Tako Monodi

maci_267
22. jan 2013

Ahojte, máte skúsenosti s týmto kočíkom, ste spokojné - nespokojné?? Uvítam každý názor, nakoľko som tu na MK o tomto kočíku nič nenašla.. Ďakujem 🙂

georgia333
22. jan 2013

je to nová kolekcia, ja som mala kočík presne na tejto konštrukcií a môžem povedať, že bola som veľmi spokojná, zmenili iba farebné prevedenie tkaniny

kiakocikovsvet
22. jan 2013

@maci_267 pýtajte sa radi odpovieme alebo poradíme predajňu vo Vašom meste

mimus265
22. jan 2013

@kiakocikovsvet dobry den, ja by som sa chcela spytat kde by som mohla vidieť kočík tako laret, alebo tako alive, tiez som o tychto kocikoch nenasla ziadne referencie

kiakocikovsvet
22. jan 2013

odkiaľ pochádzate ?

zuzuka25
22. jan 2013

@maci_267 a videla si ten kočík aj naživo?ja som chcela tiež Tako kočík,ale ked som ho videla naživo zmenila som názor a myslím že do kočíka radšej investujem 🙂 Tako je poľský výrobok a podľa toho aj vyzerá 🙂

mimisk
23. jan 2013

@zuzuka25 zaleži aky ste videla,lebo tako ma viacej druhov kočikov

lenosko
23. jan 2013

ked tie Tako kociky su take tazke... aj ten "najlahsi" mal skoro 11-kilovu konstrukciu (s kolesami), mala to byt ta odlahcena 😒 na to este ide vanicka/sportak... naozaj to treba vidiet nazivo a vyskusat si manipulaciu s celym kocikom. snad by to mohli mat na predajni v Trnave: http://www.4mama.sk/kociky-akcie/

anusa111
25. jan 2013

viete mi poradiť, kde v Žiline predávaju Tako Monodi? ďakujem...prípadne aj v Poprade 🙂

anusa111
25. jan 2013

@kiakocikovsvet - kde by som mohla tento kočík vidieť v Žiline alebo v Poprade? 🙂 dakujem

kiakocikovsvet
25. jan 2013

v Poprade predajňa AZOR v Žilini predajňa BAMBINI ak máte záujem o presnú adresu napíšte e-mail a pošleme

babatko2012
27. feb 2013

@kiakocikovsvet prosím Vás a kde by som mohla vidieť tento kočík v Banskobystrickom kraji? ďakujem

kiakocikovsvet
27. feb 2013

@babatko2012 predajna Babysvet Banská Bystrica

babatko2012
28. feb 2013

@kiakocikovsvet ďakujem 🙂 A viete mi prosím ešte poradiť aký kočík by bol najvhodnejší do kopcov (každá ulica u nás je väčší alebo menší kopec). Bábätko čakáme na jeseň takže by mal byť dobrý aj do snehu 🙂

kiakocikovsvet
28. feb 2013

poprosím tel. kontakt a poradíme

redenka55
21. máj 2013

Máte ho někdo? nebo viděli jste ho v obchodě? zajímá mě hlavně, jestli houpe

mimisk
21. máj 2013

@redenka55 kocik je odpruzeny,zo zaciatku je tvrdsi, alebo potom sa super hojda

michala11111
2. jan 2015

Ahojte ja mam tento kocik uz rok a som nadmieru spokojna, ani raz defekt, ani raz pokazeny, velky, priestranny, nerozhrgany....proste super, max.spokojnost. Vrelo odporucam