Ahojte, máte skúsenosti s týmto kočíkom, ste spokojné - nespokojné?? Uvítam každý názor, nakoľko som tu na MK o tomto kočíku nič nenašla.. Ďakujem 🙂
@maci_267 pýtajte sa radi odpovieme alebo poradíme predajňu vo Vašom meste
@kiakocikovsvet dobry den, ja by som sa chcela spytat kde by som mohla vidieť kočík tako laret, alebo tako alive, tiez som o tychto kocikoch nenasla ziadne referencie
odkiaľ pochádzate ?
ked tie Tako kociky su take tazke... aj ten "najlahsi" mal skoro 11-kilovu konstrukciu (s kolesami), mala to byt ta odlahcena 😒 na to este ide vanicka/sportak... naozaj to treba vidiet nazivo a vyskusat si manipulaciu s celym kocikom. snad by to mohli mat na predajni v Trnave: http://www.4mama.sk/kociky-akcie/
viete mi poradiť, kde v Žiline predávaju Tako Monodi? ďakujem...prípadne aj v Poprade 🙂
@kiakocikovsvet - kde by som mohla tento kočík vidieť v Žiline alebo v Poprade? 🙂 dakujem
v Poprade predajňa AZOR v Žilini predajňa BAMBINI ak máte záujem o presnú adresu napíšte e-mail a pošleme
@kiakocikovsvet prosím Vás a kde by som mohla vidieť tento kočík v Banskobystrickom kraji? ďakujem
@babatko2012 predajna Babysvet Banská Bystrica
@kiakocikovsvet ďakujem 🙂 A viete mi prosím ešte poradiť aký kočík by bol najvhodnejší do kopcov (každá ulica u nás je väčší alebo menší kopec). Bábätko čakáme na jeseň takže by mal byť dobrý aj do snehu 🙂
poprosím tel. kontakt a poradíme
Máte ho někdo? nebo viděli jste ho v obchodě? zajímá mě hlavně, jestli houpe
Ahojte ja mam tento kocik uz rok a som nadmieru spokojna, ani raz defekt, ani raz pokazeny, velky, priestranny, nerozhrgany....proste super, max.spokojnost. Vrelo odporucam
je to nová kolekcia, ja som mala kočík presne na tejto konštrukcií a môžem povedať, že bola som veľmi spokojná, zmenili iba farebné prevedenie tkaniny