Kočík Tako Jumper R4

19nikuska95
30. dec 2018

Ahojte prosím Vás nemáte niekto tento kocik? Zaujímalo by ma ako ste spokojne a hlavne aká veľká je vanička a tiež aká je ťažká a plus výška kočíka, nikde na internete som nenašla tieto parametre..... Vďaka

kakali10
30. dec 2018

@19nikuska95 ahoj pochybujem ze ti niekto odpovie 🙂 ja som sa tu naň tiez pytala ale nikto mi neodpovedal, asi ho nikto nema 😁 nakoniec sme s priatelom sli do Skalice , do jednej predajne kde bol vystaveny a aj sme si ho zarezervovali, nechceli sme ho brat hned aby nam nezavadzal doma, vo februari si ho vyzdvihneme 🙂 kupili sme trojkombinaciu za 408€ , nejake parametre ti neviem povedat, to som neskumala. Len sa mi prosto pacil 🙂 aj som ho odfotila, zobrali sme tento “harakaty” , je niecim zaujimavy.. kazdy ma totiz len zakladne farby, vacsinou vidim sede kociky..

19nikuska95
autor
30. dec 2018

@kakali10 ahoj ďakujem krásne, aspoň niekto sa našiel, a tento ma prosím ta aké kolesá? Gélové ci nafukovacky? Ja som na nete nasla aj aj a chcela by som gélové že či sa dajú teda zvoliť aké chcem

kakali10
30. dec 2018

@19nikuska95 su tam gelove kolesa, nafukovacky som nechcela, kamoska ich ma a neni s tym spokojna stale niektore koleso treba dofukat. A po pravde , myslim ze mi v skalici ani neponukali tuto variantu, povedala mi predavajuca ze tieto kociky maju gelove.

mimisk
30. dec 2018

@19nikuska95 tento kocik je troska tachši , je to valtne lacnejsia verzia invictusu, mne osobne sa nepaci to lacné sitie a ten material, sice sme uz predali nejake farby, ale zatial nebola ziadna reklamacia

kakali10
30. dec 2018

@mimisk invictus v plus bol prvy kocik ktory som mala vybrany. Povedala som tento chcem a bodka, proste krajsi som nenasla .. no a potom som ho mala moznost vyskusat na predajni a bola som dost sklamana. Je sice lahsi ako jumper ale ma jednu chybu. U oboch kocikov je upevnenie vanicky na konstrukciu rovnake, ALE .. invictus ma tu vanicku uplne roztrasenu, strasne sa hybe ked nou potrasiete, pytala som sa ci sa to da nejako dotiahnut alebo to tak ma byt , vraj to tak ma byt .. by som mala pocit ze mi dieta odleti prec aj s vanou. Jumper ma ten uchyt pevnejsi

19nikuska95
autor
30. dec 2018

@mimisk mne na peniazoch nezáleží ale mne s a práveže paci je pekný aj konštrukcia sa mi páči aj športák a vanicka a aj vajíčko vyzerá nakliknute pekne... Len by som ho chcela naživo vidieť niekde, a o tých kolesách sa dozvedieť viac, lebo nasla som na internete aj s nafukovackami aj gélové ale ja chcem gélové tak neviem, už len hľadám nejakú predajňu najbližšie PD aby sme ho mohli ísť pozrieť naživo

mimisk
30. dec 2018

@kakali10 neviem kto vam vysvetloval uchyt, ale je to uplne to iste, vanicka od invictusu je lahsia preto vyzera ze je uvolnená, ale my sme invictusov predali vela a vobec nikomu vanička sa nenaklanala a nikomu nepadala, neviem ci vam pani ukazovala sportovu cast ,ale ja ked som vysvetlovala ja cast tak ma dost sklamalo sitie nebolo to take pekne ako pri invictuse, ale je to vas osobný názor , poznam velmi dobre tieto dva typy, pri jumpere sa mi este nepaci upevnenie koliesok , lebo je to na sroby ,ktoré stale vypadavajú a zakazničke som už musela posielat už niekolko nahradných ,lebo ked si to zakaznik zabudne zatiahnut , moze sa stat ze vypadnú a sú to take ,ktore nekupite bezne v zelezarstve, u invictuse je to lepsie riešene.
Osobne ked by som dala viac na kvalitu tak by so radsej do invictusu.

19nikuska95
autor
30. dec 2018

Videla som naživo invictus zo začiatku sa mi veľmi páčil, ale keď som tento zbadala viac ma zaujal Jumper ako invictus hlavne farebná kombinácia

mimisk
30. dec 2018

@19nikuska95 len ten material latky je nic moc. Mne to pripada ze vhceli usetrit na kvalite latky
Pripada mi ako nedokonceny ziadne tapacorovanie

mimisk
30. dec 2018

@19nikuska95 inak tako chysta novinku tak som zvedavs co to bude
Mali sme na predajni aj tie nove larety tie ste nepozerala tie su tiez zaujimave

19nikuska95
autor
30. dec 2018

@mimisk neviem mne podľa foto nepríde ako nedokončený alebo co.... Ako to myslíte?

19nikuska95
autor
30. dec 2018

@mimisk idem pogooglit 😊😊 a neviete kedy ma vyjsť ta novinka?

mimisk
30. dec 2018

Nanoznik napriklad nieje pekne podsity a stale prepadava tiez aj na sportovej casti. Mne aj hovoril pan co nas ma na starosti z taka . ze tento model kocika sami takaci hovoria ze sa im nepodaril

kakali10
30. dec 2018

@mimisk s tymto s vami mozem len suhlasit, tako laret imperial ma tiez zaujal, len bohuzial nebol na predajni.. 🙂

mimisk
30. dec 2018

@19nikuska95 este podvozok dobry az na tie sroby co som pisala. Ale ten vrch .myslim mayerial nic moc. Keby to sili z inej latky . bolo by to lepsie

kakali10
30. dec 2018

@mimisk mne sa prave paci ta latka na jumperi, ona je taka dierkovana zvlastna, na ziadnom kociku som taku nevidela 🙂 inak este k tomu laretu.. odradila ma aj cena, trojkombinacia stoji raz tolko ako jumper, vyse 800€.. na peniazoch nam nejako extra nezalezalo ale zase nechcela som tak drahy kocik 🙂

mimisk
30. dec 2018

@kakali10 my mame latet imperial za 619 3 kombinaciu a klasik za 599. Mame tetaz na predajni v sedej farbe

kakali10
30. dec 2018

@mimisk predajna aka prosim?

19nikuska95
autor
30. dec 2018

@kakali10 to aj mňa zaujíma rada by som šla kuk aj to nieje ďaleko

mimisk
30. dec 2018

Mame obchod v holici.

mimisk
30. dec 2018

Nemame sice tolko kocikov ako v sklalici ale nam sa rychlo striedaju modely a eraz sa nam vela pred koncom roka predalo tak budeme postupne naskladnovat po novom roku

mimisk
30. dec 2018

@19nikuska95
@kakali10
Trochu som ho vytunigovala

kakali10
30. dec 2018

@mimisk mate vkus na tuning 😂 v ciernej ho nemate za tu cenu?

mimisk
30. dec 2018

@kakali10 vsetky farby su za tuto cenu

katuskatt
30. dec 2018

My mame tako deluxe a sme velmi spokojny

kakali10
30. dec 2018

@mimisk ok asi sa dojdeme pozret 🙂 a este otazka .. da sa tento kocik hojdat? Lebo napriklad invictus sa velmi nedal..

mimisk
30. dec 2018

@kakali10 ano je odpruzeny

mimisk
30. dec 2018

@kakali10 ma dvojite pruzenie

kakali10
30. dec 2018

@mimisk vyborne , tu trojkombinaciu by som zobrala za tych 619€ , to je este v norme 🙂 2.1 mate otvorene uz normalne hej? Lebo hned druheho sa planujem zastavit a pozret sa naň 🙂

kakali10
30. dec 2018

@mimisk inak k tej trojkombinacii je tato autosedacka?