Ahojte kočky, prosím Vás , máte niektorá skúsenosť s kočíkom zn. Tako Captiva Mohican 2012?Ako ste spokojné? Ako je spokojné Vaše dieťatko? ďakujem 😉
@maggie37 Faaakt? si ma potešila, že som našla tiež takého nadšenca.. ja som včera v BA brázdila shopy no bola som sklamaná.. nič som nenašla ☹ až teraz na nete. Len čakám keď mi odpíše tá mamička.. a ete v pondelok na sono aby nám Dr. prezradil pohlavie.. a potom šup šup konečne na nákupy.. strašne sa teším.. 😀
@tinushka13 Ahojky ja ho mam a je úplne súper. som s nim spokojná aj s hlbokou častou aj športovou 🙂
@tinushka13 Ja som zamilovaná len do Captiva Mohican, to nie je ten najnovší. 🙂 a majú ho v Avione vyložený a nemá chybu 🙂
@tinushka13 tako mohican sa robí on roku 2011, ale teraz má nové potahy ,ktoré sú vlastne imitacia lanu, treba vidiet na zivo sú naozaj pekné
@mono1706 vajíčko je dosť veľké a vanicka je tiež no myslím si,že ked bude mať dieťatko pol roka už bude v športovej časti.No a nevýhodu som zistila jednu a to problém s fukanim predného kolieska,ale to kvôli tomu,že ja som mala zlú pumpu,tak som odtrhla ventil hehe.Inac nevýhodu nevidím a čo sa mi veľmi páči,že sa neskutočne ľahucko tiska.Ja vôbec neľutujem,že ho mám a pritom to ho vybral manžel 🙂 Určite by som ti ho vrelo odporúčala.
my máme CAPTIVU MOHYCAM béžovú a myslím si že krajšiu farbu kočiara som ešte ani nevidela, naživo je neskutočná. Nehovorím to preto lebo ju mám ale každý nám kočiarik chváli. A hlavne, nieje ich v meste plno, u nás som nevidela ani jeden. Moja malá má 7 a pol mesiaca a do vaničky krásne vojde, narozdiel od niektorých moderných kočiarov, ktoré majú vaničku tak malú, že do nich vojde dieťa tak do 4-5 mesiacov. A po skúsenosti s kamoškiným kočiarom, mala som jej pohajkať malého.... viem porovnať, že aj ovládanie je fakt jemné a ľahučké na našom kočiari, neskutočne ľahko sa točí do strán bez najmenšieho odporu. Čo sa týka vajíčka....pozor....je len do 10 kg u firmy tako. Niektoré kočiare majú do 13 kg, preto sa možno zdá menšie. Kočiar má pevnú konštrukciu, žiadne labilné rúrky. No preto je korba trocha ťažšia, ale myslím že to nieje nič hrozné. Krásne sa dá nastaviť pérovanie kočiara, čo aj využívame. Pri prvej dcére sme mali iný kočiar, no tento by som nemenila za nič. Pre mňa dokonalý 🙂 😀
Ahojte aj ja mám Captivu. Používam ju 3 mesiace a som spokojná. Dá sa dobre hojdať a manévrovanie s ním je ľahké zvládne to aj môj 5 ročný syn. Cez zimu už pôjdeme do športovej verzie ktorá je dosť veľká. Nie je to dizajnový kočík, ale myslím, že je pre dieťa pohodlný a aj pre mamičku lahko ovládateľný
@sparocka predaj kolekcie 2011 pokračuje aj v roku 2012 nie je to nové a iné prevedenie kočíka
@mono1706 bez rozdielu
@tinushka13 v Bratislave na ulici Pekná cesta 3 predávajú aj captivu
A ešte som zabudla vypichnúť 🙂 že aj pri športovej verzii je búda aj nánožník robený tak, že dovnútra nefúka a aj pol ročné dieťatko tam je chránené. Lebo niektoré kočíky čo som pozerala pred kúpou tohto nali nánožníky veľmi krátke a dovnútra by cez zimu veľmi fúkalo.
prosím vás, kde by som na nete našla tento kočík práve v tej imitácii lanu?? dnes sme boli v bambini v trnave a videli sme ho naživo. hneď mi padol do oka, ale stále som ešte neni rozhodnutá. chcem si ho pozrieť aj nete, ale neviem ho nikde nájsť. poraďte. ďakujem. 🙂
ramka2
kiakocikovsvet
nelly912
mono1706
sparocka
tosomja
lea1333
magie37
tinushka13
@mimisk dakujem, ale ta farebna kombinacia tam nie je.... ☹
@daniellka3 aku farebnu kombinaciu ste videla?
@daniellka3 ten mame na predajni ,este sme ho nestihli dat na net
@mimisk a neviete mi dat info ze co je to konkreeetne za typ? fakt ho neviem nikde najst...nechapem preco? a v akej cene ho mate?
ahojte maminky, my sme sa tiez zatial rozhodli pre tako captiva mohican, mate ho este niekto ?
@tinushka13 Poviem ti že tie Mohicany to je jedna nádhera!!! Aj ja ho budem kupovať o pár mesiacov, určite..