Na nete ma zaujal kočík, ktorý má byť dostupný od septembra a má špeciálnu uvádzaciu cenu z 549 na 499eur, čo poviete? Nevyzerá zle podľa mňa....už ste sa s ním niekto stretli? Kto je a odkiaľ je výrobca? Dakujem!
hod link 🙂
No ja potrebujem práve kombináciu, čiže z tvojej strany je palec hore?
@zlatulienka No ja potrebujem práve kombináciu, čiže z tvojej strany je palec hore? 🙂 A nevieš kto to vyrába,? Vdaka🙂
@adel22 áno, palec hore 😉 dizajn pekný a z funkčného hľadiska mu tiež nič nechýba...odkiaľ je značka fakt neviem, asi británia hm? možno nám povie @babymarket_sk 😉
Dakujem za link,no mna nenadchol ☹
@dolcegucci No to je škoda, možno nájdeš niečo aj ty, ja som už zúfala.....ale tento ma oslovil, aj keď tie predne kolieska sa mi nepáčia...ale čo narobíme, samozrejme ho musím aj odskúšať...len tak naslepo kupovať nič nebudem....mne sa páči aj Teutonia, ale cena sa mi nepozdáva :(
@adel22 ja mam stokke a som max spokojna 🙂 potom mam este na leto BGB bee+ a tiez super kocik.Este sa mi tiez paci BGB cameleon.Ten sa ti nepaci?
@dolcegucci Nie, ten sa mi veru nepáči:( ale teraz pozerám CAM C
@zlatulienka
"Stork" je slovenská značka, je to kočík dizajnovaný na Slovensku pre potreby slovenských mamičiek s odpruženými ložiskovými kolieskami, otočnou športovou sedačkou s polohovaním chrbtovej opierky úplne do ľahu, čo je tiež viac ako prijateľné - cena za celú 3-kombináciu
ja mam doma espiro vector pro a okrem koliesok ktore su ine je taky isty🙂
@babymarket_sk zdravím a má polohovanie samostatne nohy a chrbát, alebo je to také to korýtko? Vďaka 😉
@beruska.zuzanka
Dobrý deň,
má samostatné polohovanie chrbtovej opierky do úplného ľahu a taktiež samostatné polohovanie podpery nožičiek.
@babymarket_sk prosím Vas zmesti sa do tej vaničky pol ročne babo aj so zimným fusakom?
Dobrý deň, kočik stork mám aj ja, kočík je ok, ALE používala som ho 3 mesiace a kočík vybledol na nepoznanie, a pritom nebol používaný ani cez leto, používala som ho od marca do mája,,,,,,mala som čierny, no po troch mesiacoch bol šedivý,no hnusný, hambila som sa s ním ukazovať...samozrajme reklamácia neuznanná, vraj vystavované nadmernému slnečnemu žiareniu,,,,,,,hamba,,,,
@babymarket_sk Dobrý deň, kočik stork mám aj ja, kočík je ok, ALE používala som ho 3 mesiace a kočík vybledol na nepoznanie, a pritom nebol používaný ani cez leto, používala som ho od marca do mája,,,,,,mala som čierny, no po troch mesiacoch bol šedivý,no hnusný, hambila som sa s ním ukazovať...samozrajme reklamácia neuznanná, vraj vystavované nadmernému slnečnemu žiareniu,,,,,,,hamba,,,,
My mame stork červený a maximálna spokojnosť.Ma vsetko co som chcela len vanicka sa mi zdá mansia ako ostatne kociky..ale ľahko ovladatelny a v zlom teréne používať sa tiez dá..
Jej podobný ako mame my!Len my mame Zopa trojkolesový!A kúpila som novy za smiešnu cenu 230e,ale len dvojkombináciu,vajíčko sme mali požičané kedže od polroka kúpili väčšiu sa mi zdala zbytočnosť kupovať novú....ja ho kupovala lebo sa mi páčil štýlovo len už sa nevedela dočkať kedy dáme športovú časť lebo nám bol tesný na konci zimy.Len tak 🙂 Pekný deň!
vyzera super, a za taku cenu,no nekup to 😀