Kočík Stork set 2012

adel22
26. aug 2012

Na nete ma zaujal kočík, ktorý má byť dostupný od septembra a má špeciálnu uvádzaciu cenu z 549 na 499eur, čo poviete? Nevyzerá zle podľa mňa....už ste sa s ním niekto stretli? Kto je a odkiaľ je výrobca? Dakujem!

zigzag
26. aug 2012

vyzera super, a za taku cenu,no nekup to 😀

dolcegucci
26. aug 2012

hod link 🙂

zlatulienka
26. aug 2012

@adel22 ahoj, ja som ho videla a aj trošku skúšala v BA v babymarkete, v utorok som si tam bola obzerať šporťák naživo - inú novinku, Stork sa mi tiež páčil, lenže sa predáva jedine ako3-kombinácia a ja potrebujem len šporťák

adel22
autor
26. aug 2012

No ja potrebujem práve kombináciu, čiže z tvojej strany je palec hore?

adel22
autor
26. aug 2012

@zlatulienka No ja potrebujem práve kombináciu, čiže z tvojej strany je palec hore? 🙂 A nevieš kto to vyrába,? Vdaka🙂

zlatulienka
26. aug 2012

@adel22 áno, palec hore 😉 dizajn pekný a z funkčného hľadiska mu tiež nič nechýba...odkiaľ je značka fakt neviem, asi británia hm? možno nám povie @babymarket_sk 😉

dolcegucci
26. aug 2012

Dakujem za link,no mna nenadchol ☹

adel22
autor
26. aug 2012

@dolcegucci No to je škoda, možno nájdeš niečo aj ty, ja som už zúfala.....ale tento ma oslovil, aj keď tie predne kolieska sa mi nepáčia...ale čo narobíme, samozrejme ho musím aj odskúšať...len tak naslepo kupovať nič nebudem....mne sa páči aj Teutonia, ale cena sa mi nepozdáva :(

dolcegucci
26. aug 2012

@adel22 ja mam stokke a som max spokojna 🙂 potom mam este na leto BGB bee+ a tiez super kocik.Este sa mi tiez paci BGB cameleon.Ten sa ti nepaci?

adel22
autor
26. aug 2012

@dolcegucci Nie, ten sa mi veru nepáči:( ale teraz pozerám CAM C

adel22
autor
26. aug 2012

@adel22 CAM Cortina X3 a veru sa mi pozdáva🙂

babymarket_sk
28. aug 2012

@zlatulienka
"Stork" je slovenská značka, je to kočík dizajnovaný na Slovensku pre potreby slovenských mamičiek s odpruženými ložiskovými kolieskami, otočnou športovou sedačkou s polohovaním chrbtovej opierky úplne do ľahu, čo je tiež viac ako prijateľné - cena za celú 3-kombináciu

zuzanageratova
15. sep 2012

ja mam doma espiro vector pro a okrem koliesok ktore su ine je taky isty🙂

beruska.zuzanka
27. okt 2012

@babymarket_sk zdravím a má polohovanie samostatne nohy a chrbát, alebo je to také to korýtko? Vďaka 😉

babymarket_sk
29. okt 2012

@beruska.zuzanka
Dobrý deň,
má samostatné polohovanie chrbtovej opierky do úplného ľahu a taktiež samostatné polohovanie podpery nožičiek.

ivi_kiwi
25. feb 2013

@babymarket_sk prosím Vas zmesti sa do tej vaničky pol ročne babo aj so zimným fusakom?

snepinka
2. jún 2013

Ziadne nove "majitelky" kocika STORK, pripadne nejake nove postrehy a skusenosti? Dakujem. 🙂

rory88
20. jún 2013

ja mam kocik stork, pouzivame ho pol roka. Som s nim velmi spokojna - v pohode zvlada rozbite chodniky, lahko sa sklada, je pekny a cenovo vyhodny. Jedine co mi vadi je mala vanicka i ked v porovnani s ostatnymi kocikmi je celkom velka (asi mam velke dieta 🙂 ).

kamarelo
19. júl 2013

Dobrý deň, kočik stork mám aj ja, kočík je ok, ALE používala som ho 3 mesiace a kočík vybledol na nepoznanie, a pritom nebol používaný ani cez leto, používala som ho od marca do mája,,,,,,mala som čierny, no po troch mesiacoch bol šedivý,no hnusný, hambila som sa s ním ukazovať...samozrajme reklamácia neuznanná, vraj vystavované nadmernému slnečnemu žiareniu,,,,,,,hamba,,,,

teegreen
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
teegreen
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kamarelo
26. júl 2013

@babymarket_sk Dobrý deň, kočik stork mám aj ja, kočík je ok, ALE používala som ho 3 mesiace a kočík vybledol na nepoznanie, a pritom nebol používaný ani cez leto, používala som ho od marca do mája,,,,,,mala som čierny, no po troch mesiacoch bol šedivý,no hnusný, hambila som sa s ním ukazovať...samozrajme reklamácia neuznanná, vraj vystavované nadmernému slnečnemu žiareniu,,,,,,,hamba,,,,

nikitka444
9. aug 2013

My mame stork červený a maximálna spokojnosť.Ma vsetko co som chcela len vanicka sa mi zdá mansia ako ostatne kociky..ale ľahko ovladatelny a v zlom teréne používať sa tiez dá..

messi0309
25. sep 2013

Jej podobný ako mame my!Len my mame Zopa trojkolesový!A kúpila som novy za smiešnu cenu 230e,ale len dvojkombináciu,vajíčko sme mali požičané kedže od polroka kúpili väčšiu sa mi zdala zbytočnosť kupovať novú....ja ho kupovala lebo sa mi páčil štýlovo len už sa nevedela dočkať kedy dáme športovú časť lebo nám bol tesný na konci zimy.Len tak 🙂 Pekný deň!