Dobrý deň, prosím vás poraďte mi ohľadne kočiaru Stokke Xplory X . Som prvorodička a plánujem tento :
https://www.stokke.com/POL/pl-pl/571406.html
Máte ho niektorá ? Prípadne mi viete poradiť načo pozerať pri kúpe ? Ďakujem
Stokke mal dobry jedine trailz. Tieto stračie nôžky sú hrkálky.
Mala som ho pri prvej dcere a az teraz pri druhej dcere(mam iny kocik) som zistila ze aku katastrofalnu hrkalku som to preboha mala..chuda moje prve dieta dobre som ju vyhrkala😳😁 ano dizajn je fajn ale pri kociku to fakt nestaci, hlavne ak ten kocik budes pouzivat denne, nedajboh este davat do auta a striedat vajicko a vanicku..tie adaptery tam vkuse musis davat ked chces dat vajce na podvozok potom ked davas vanicku adaptery zas dole…skladanie o dost narocnejsie ak to mam porovnat s kocikom co mam teraz no a tie jazdne vlastnosti to je hroza, ten kocik absolutne nepruzi, trafi do kazdej jamy ako hrom, kazdy obrubnik je boj, no zle proste..
@katka3212 wau, krásne ho vypeckovali!
Áno je hrkálka- cítiť každý kamienok na chodníku, asi preto sa v našom vozili deti z ulice - kamošky v ňom uspavali deti. Moja v ňom spavala dosť dlho a spala v ňom aj 4hod. Manevroval sa perfektne. Ak máš na tento kočík, určite máš ešte na jeden - do kufra na cestovanie. Lebo skladať ho do auta, toto ma prestalo rýchlo baviť. My sme kvôli nemu kúpili pickup, takže som ho cely nezlozeny nakladala do kufra 😅 a potom. Sme kúpili sportovy na cestovanie (ked už babo sedelo)
Ak sa ti páči, a chceš ho, kúp si ho. Budeš spokojná. Ma kopu premakanych detailov. Ja na neho nedám dopustiť. Je to moja srdcovka.
Počítaj s tým, že ho budeš mat problém predať. Je málo nadšencov tejto konkrétnej značky.
Keby som mala mat ešte jedno dieta tak tento chcem😆🙈🙈👌
@simona20201309 predat ho preda, ja som mala konkretne dva xplory, jeden z nich bol limitka a oba som predala a nie pod cenu. Skor by som rozmyslala ci chcem taky kocik ked ma tolko negativ, v tejto cenovej relacii ako je xplory su uz naozaj kociky ktore su velmi premakane a je s nimi radost kocikovat
@simona20201309 páči sa mi asi najviac, so všetkých . Ale zase na druhej strane chcem , aby bol aj funkčný . Akurát pozeram aj na druhý na skladanie do kufra Cybex eezy S twist. Aký ste kúpili druhý ?
@katka3212 Hartan Viva GTR selection black edition, je to nemecky vyrobca kocikov, nieje taky znamy na Slovensku ako stokke alebo cybex ale tu preciznost a kvalitu vidno na kazdom detaile, neskutocne lahucko sa kocikuje, je lahky, zdola aj zly teren, odpruzeny a podvozok sa sklada do auta jednym stlacenim👌 Cenovo asi ako Stokke aj ked neviem teraz kolko stoji explory
@momoftwo u nás si ho nevedel vynachváliť hlavne manžel. Kvôli výške, a kvôli tomu ze o nič nezakopaval pri kocikovani. Všetky kociky majú tyč medzi kolesami, tento nie. Ja som na ňom videla viac pozitiv ako negativ. 😀
Ale mala som fakt problém predať ho. Tiež v limitke. Myslím, že aj kvôli regiónu kde žijeme. Tu letia polske lacné kociky
@katka3212 ak premýšľate nad cybex, ja osobne by som doňho nikdy nešla. Pri poradenstve medzi kočíkmi mi majiteľka obchodu hovorila, že s reklamáciu býva často problém.
Pri reklamovali stokke (mám xplory x) sme mali reklamáciu vybavenú do pár dni, schválili ju okamžite a ihneď poslali nový podvozok (ani nešiel na opravu).
Za mna TOP kočík, iný by som nechcela. Dizajn krásny, jazdné vlastnosti super, na voditku v jednej ruke mám 70kg psa a v druhej kočík, krásne a ľahko sa hýbe, v pohode s 1 rukov a 13kg dieťaťom v kočíku zvládam obrubníky a podobne. Je pravda, že do terénu (les, poľná cesta a podobne nie je, ale u nás zvládol aj jazdu po lúke ).
Skladanie do auta je jednoduché, ale určite sa dá nájsť aj skladnejsi kočík. Vajicko sme nemali, dieta sme vozili vo vanicke, absolútne nesúhlasím s tým, že je mala. Vošiel tam s perinku z paperia, dole som mala 2 deky (prvo matka, ktorá sa bala chladu pri svojom zimnom bábätku) .
Ak máte nejaké otázky pokojne napíšte spravu.
@point88 Dobrý deň, mohla by som Vás poprosiť o info ohľadom reklamacie kocika? Prave idem aj ja riesit, ze stokke xplory x podvozok nam vrzga. Myslim, ze je to dost je to pri beznej rovnej hladkej ceste. Vy ste mali aky problem s podvozkom? Pripadne ak to nie je moc osobne, v ktorom obchode ste reklamovali kocik? Velmi Vam dakujem za odpoved
@pyetka21 dobrý deň, podvozok vrzgal približne v časti kde je rukoväť.
Reklamacia prebehla v poriadku, v rámci týždňa sme mali podanú reklamáciu, vybavenú reklamáciu a aj vymenený podvozok starý za nový.
Vŕzganie môže byt spôsobené aj zmenami teplôt, niekedy stačí len streknúť sprej s olejom.
Bohuzial tento kocik je dost problematicky - manevorvatelnost cez obrubniky, skladnost do kufra auta a velkost vanicky pre babatko... materialy su skvele, aj design, typ sportovej sedacky... ale privela minusov, aspon na mna...kuk bugaboo oficialnu webku, maju teraz black friday sale...