Kočík Stokke Crusi

vejuspd
6. jan 2017

Ahojte mamičky chceli by sme tak april-maj kupit kočik tejto znacky Stokke Crusi,ake mate skusenosti s tymto kočikom? Maly drobcek bude mat zhruba pol roka ked ho pojdeme kupovat,a rok aj niečo v zime tak ci sa mi tam zmesti aj maly z fusakom. Za všetky odpovede dakujem

giziinka
6. jan 2017

Skus v skupinke stokke...tam je veľa recenzii a skúsenosti 🙂

synda11
6. jan 2017

@vejuspd ahoj ja ho mam...zmesti ale rataj s tym ze v sportovom dieta povozis tak cca do roku a pol viac nie....potom som kupovala priestranejsiu bugynu....my sme mali cam a do auta mam dobre skladatelnu nunu ale dieta sa v tom moc nevyspi

vejuspd
autor
6. jan 2017

@synda11 Tak to som si aj myslela,len strasne sa mi pači,za to nechcem ani novy len tak z pod ruky uz pouzivany.

vejuspd
autor
6. jan 2017

@giziinka Ano ano,uz som pozerala,dakujem za typ.

synda11
6. jan 2017

@vejuspd ja mam este s tymi tvrdými kolesami...pod nimi je pocut kazdy kamienok..moja sa mi budila...ale uz sa robia podvozky aj s nafukovacimi kolesami len je to drahee dost

lala123
6. jan 2017

Moja mala bola v športovej časti stokke do 2,5 roka v pohode.ja nedám na stokke dopustit👍😂

snehovica
6. jan 2017

Moja malá bude mať 1rok a 5 mesiacov a stále je to v športovej časti v pohode.... kočík je fantastický....nemenila by som ho za žiadny iný..

vejuspd
autor
7. jan 2017

@lala123 ano? To vazne ? Tak to ma potešilo. Teraz uz len počkat do aprila a hned ho kupit, neviem sa uz dockat 🙂

vejuspd
autor
7. jan 2017

@snehovica tak to je potom super ;) Už sa nebudem báť kupiť ho pre maleho 🙂

vejuspd
autor
8. jan 2017

Baby ako sa dostanem do skupiny Stokke Vymen - kupa - predaj ? Uz som pisala dvom spravu a stale nič :( Prosim poradte mi. Ďakujem

jamijamijami
7. sep 2017

Baby, dajú sa blatníky na kočíku Cruzi dať dole? Ďakujem

novaavon
7. sep 2017

@vejuspd napis spravu vsetkym moderatorkam. Mna pridavala ta lucia. Vyskusaj

jamijamijami
7. sep 2017

Ďakujem🙂

helka333
9. jan 2019

Ahojte. Viete mi poradiť či sa dajú kúpiť terénne/ nafukovacie kolesá na Crusi? Nemôžem ziadne nájsť len na Trailz a neviem či budú pasovať ...vy ste boli spokojné s tými origoš ku Crusimu? Nehrkali moc po čase? A čo sneh ? Ďakujem

misulikes
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jamijamijami
28. máj 2019

Ahoj, na YouTube je krásne video o tom
How to remove Stokke textiles ;)

misulikes
29. máj 2019

@jamijamijami ďakujem krasne

misulikes
Autor odpoveď zmazal