Ahojte maminky neponúka niekto na predaj použivany kočík alebo samostatnú vaničku s pasmi na prepravu ležiaceho dieťatka do auta? synček ma pol roka 10kg a je ležiaci doteraz sme ho prepravovali vo vajíčku ale po ťažkých 4 operáciach to už u nás nie je možne. Ďakujem všetkým za každú odpoveď.
@elinka81 ahoj,mrzí ma trápenie so synčekom, dúfam, že sa mu stav čoskoro zlepší, to ti zo srdca prajem!
Ale k tvojej otazke: skús sa spýtať tu na MK Eli Šimon, to je odborník na všetko ohľadom kočíkov a súvisiacich vecí.
🍀🍀🍀
@elinka81 tebto tyzden som predala...
Ale pppozeraj ti na MK vanicku Peg Perego Navetta XL s autopasmi. Pouzivala som ju na pravidelne dlhe cesty autom s malym do 9 mesiacov. Je dost priestranna. Mali sme pozicanu aj tu Concord, ale to bola velka tazka opacha, a len s padom cez brucho. Naveta ma trojbofovy pas.
@elinka81
@elinka81 jane nomad sa da tiez pripnut
Ahoj skús vaničku Cam dinamico up my sme ju používali skoro 9 mes. a môžeš ju rovno pripnúť v aute tie pásy sa kupujú zvlášť ale možno kto predáva vaničku bude mať celé príslušenstvo na predaj
Ja by som sa chcela opytat, ako sa vanicka dava do zadu, cez 2 alebo vsetky 3 sedacky?
@innapnirhu cez 2
@elinka81 ahoj .. vanicku concord proton by sme mali mat... mozem to overit ak ju este potrebujete ?
Skús vaničku Concord Proton je.mozne použiť aj ako auto-vaničku s adaptérom alebo Concord sleeper ale tá je kúsok menšia..len vahovo niesom.so istá čo do 10 alebo 13 kg