Kočík s veľkou vaničkou

daffynko
24. jan 2023

Ahojte som prvorodička síce som len v 14tt ale chcem byt pripravená potrebujem poradiť ohladne kočíka chcela by som aby mal velku vaničku a dal sa hojdat ale nepacia sa mi tie maxi kolesá to nechcem az mate niekto skusenost rada uvitam kazdu radu ďakujem

lorin29
24. jan 2023
vani190493
24. jan 2023

@daffynko veľká vanička je dobrá len pre fusak, čiže bábätko narodené v zime, to asi nie je Váš prípad. 😉

zuzanka.zuzu
24. jan 2023

dal sa hojdať? to nie je zrovna dobrý nápad, dieťa by sa potom nemuselo naučiť písať čiarky, ja by som to neriskovala 😉

babovka2321
24. jan 2023

@vani190493 skor by som povedala, ze je to naopak. Letne dieta v zime este bezne pouziva vanicku a prave vtedy sa s fusakom do nej uz nezmesti. Zimne malicke sa s fusakom zmesti a potom v lete, ked je vacsie, tak bez fusaku je ok aj mala vanicka.

xxxxxnnnnn
24. jan 2023

@daffynko Ahoj, skús napísať do Kočíkovej poradni. Je tam super kočíková poradkyňa, určite Ti pomôže https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/kocikov...

koticka
24. jan 2023

Ja som tiež zháňala veľkú vaničku, vybrali sme nakoniec Joolz Day+ 🙂

siska53
24. jan 2023

@daffynko ja som mala taky, peroval krasne, akurat kolesa som mala nafukovacie, tie pneumatikove ( za mna super, lebo tu su rozbite chodniky) a deti som v nom vozila aj ked mali vyse roka, aj dlhsie, to bol hlboky a sportiak v jednom. Ak by som mala teraz nebodaj tretie, tak ho hladam tu v bazari a kupim z druhej ruky. Alebo hladam obdobny.

minesasubu
24. jan 2023

Náš maly sa narodil v lete júl mám bugaboo , aktuálne ma maly 70 cm - 6M , tipujem ze vo vanicke bude este aspon 4 mesiace (ak nezacne skorej sediet) má tam dost miesta dokonca aj fusak sa zmestí 🙂 skvelá velka vanička

zorkahorka
24. jan 2023

Najväčšie vanicky maju polske kociky

dzejsik
25. jan 2023

@daffynko take ozaj hojdave su obvykle polske kociky, no castokrat maju neprakticku sportovu cast, su tazke a zaberu cely kufor v aute… bud by som teda kupila prakticku dvojkombi hoc aj bez hojdania (lebo to babo az tak nepotrebuje, to je skor nas zvyk z retro kocikov), alebo bazarovu hlboku cast s velkou vanou a hojdanim a potom si kupis nejaky sikovny priestranny ale zaroven lahky a skladny sportak

cubos
25. jan 2023

@daffynko my sme kúpili roan bass soft, má aj veľkú vaničku a dá sa aj hojdať 🙂
Termín pôrodu mám 06.07 tak že v zime budeme potrebovať väčšiu vaničku a inak aj dizajnovo je celkom podľa môjho vkusu 😊

mapp
29. jan 2023

Bugaboo fox alebo cebex priam

jankamato156
4. mar 2023

@daffynko srokke clasic 🙂