Kočík s prenášateľnou vaničkou

zanitka
13. jún 2017

Ahojte dievcence, v novembri sa nam narodi nase prve babo a zacinam sa rozhliadat ake kociky vlastne existuju pretoze vobec sa v tom nevyznam. Kedze byvame na 1. poschodi bez vytahu a v byte ani nemame miesto na kocik, bude musiet byt v pivnici. Ako najlepsie riesenie vidim kupit kocik ktory bude mat vanicku s uskami v ktorom lahko prenesiem drobca z bytu az ku podvozku. Zaujímalo by ma vsak, ci existuje klasicka pevna vanicka s uskami alebo musim kupit nejaku specialnu. Videla som nejake vkladacie akoby fusakove ale su take vanicky plnohodnotne ako klasicke, co sa tyka pohodlia, zateplenia v zime a aj velkosti pretoze chcem aby vydrzala az do leta, kym uz nebude maly sediet. Vedeli by ste mi poradit aj znacku ked chcem kombinaciu so sportovou castou a aby bol odpruzeny? Dakujem 🙂

janickacrazy
13. jún 2017

@zanitka Tak sú bud pevné vaničky alebo tie tašky s uškami ako si napísala, čo je lepšie je ťažko povedať, každému vyhovuje niečo iné. Ja mám Cam dinamico, je tam pevná vanička, ale dá sa odpojiť a nemá síce ušká ale takú rúčku hore a tak ju odnesieš v pohode. Kočík je aj odpružený, ale nedá sa úplne hojdať. Také, čo sa dajú hojdať sú vačšinou retro s veľkými kolesami, ale taký som ja osobne nechcela, lebo sú priveľké a nespratné.

siska53
13. jún 2017

@zanitka my sme mali inglesinu .magnum. Tam.boli aj usi,cize ta vanicka sa dala aj preniest. Ja vzhladom.na.moju vysku a vahu som to sice nerobila, len muz,ak bolo obcas treba takze ci to je lahke alebo nie,sa vyjadrit neviem.
Kocik bol hojdavy,pre mna super,lebo ja nesoferujem a mal aj velky kosik a pneumatikovy podvozok,co mne maxi vyhovovalo,prosto mne ine ako klasika nevyhovovala.
Bol to sucasne aj sportiak a mal ovladatelnu rucku (pre nas velky benefit kvoli malemu vytahu a aj kvoli nasim roznym vyskam). Zmestil sa aj do aut,ale my teda nemame malu fiatku, normalne bezne auta pre 4 clennu rodinu.

zanitka
autor
14. jún 2017

dakujem obom velmi ste mi pomohli presne po tychto kocikoch som aj kokukavala ale co sa tyka tej inglesiny nikde na obrazkoch som nevidela prave ten uchyt na prenasanie tak som myslela ze ani nema. teraz sa uz len rozhodnut ci predne kolesa otacave alebo pevne 🙂