Prosím poraďte kočík s najväčšou vaničkou, zatiaľ som našla tako s rozmerom 88x45, existuje niečo vačšie? Ďakujem🙂
Inglesina Clasica ma velku vanicku @alk05
@pampuliska oki vdaka idem pozriet rozmery
Rozmer: 84x48x62,5 cm
peg perego paloma culla. prave preto sme si ju kupili a je krasna a prakticka a ako vecna. zmestili sme sa vsade. do kufru auta aj do vytahu, aj na chodnik aj do ulicky v obchode. bola najdlhsia so vsetkych co boli v ponuke - co sme nasli a nelutujeme.
@stratenanajdena jeeej super vdaka,to je super rozmer 🙂
Camarelo malaga ma velku vanicku a je lahucky
Ak chcete nieco v rozumnejsej cenovej relacii, tak Camarelo ma jedny z najvacsich vaniciek. My mame 4 mesacneho valibuka a zmesti sa tam lavou zadnou 🙂
Roan Marita Prestige...velka priestranna vanicka, je to taky retro kocik, zvladne kazdy teren..
A neviete rozmery? Ja som nasla len dlzku ale na sirku sa mi zda uzky podla obrazku. Vsade je len sirka kocika s kolieskami 🙂
My mame Inglesina Magnum a fakt je velmi veľká vanička, je to kombinovaná už aj so športovým. Skúste pozriet a musim podotknúť ze je naozaj ľahučký. Pozrite tu su aj rozmery aj hmotnosť: https://www.modrykonik.sk/kocik-inglesina-magnum/
Používali sme Roan Bebe model Teo, krásny, funkčný, ľahko ovládateľný. Malý v ňom vydržal do 7m. s fusakom! Všetci nám hovorili akú máme veľkú vaničku. Rozmery ti nepoviem, ale google vie asi všetko 🙂.
@lusinda001 na nete mi vyhadzuje ze ma 75x32 co je dost male...neviem,ci nebudem musiet asi ist osobne na predajnu a pomerat si s metrom nakoniec🙂
Jane slalom je veľká vanička,môj malý mal 4500 g len keď sa narodil takže viem O čo ti ide.....vozili sme sa aj S paperovym fusakom do 6 mesiacov a zmestil by sa aj potom....malý bol dosť veľký
ono je to tazko ked clovek nevie ake bude babo velke 🙂
http://www.4mama.sk/tako/tako-acoustic-komplet-...
Maximalna spokojnost.uz sa tesim ked budeme kocikovat.
@alk05 a naco ti je taka obrovska vanicka? Vsak sa nikam nezmestis takou velkou. My sme mali do sirky (dole pri babatku) cca 28cm,hore to bolo asi 32 a deticky sa krasne zmestili v zime aj s fusakom a to mali skoro rok. So sirsou vanickou by som sa ani do vytahu nezmestila,kedze vytah je maly.deti mali pohodlno aj tak. Myslim,ze ani tie kociky "nasich cias" nemali viac ako tych 45cm. Jedine tie stare pre dvojicky,kde babatka lezali neoddelene vedla seba,ale to uz maminka mala sakra problem sa dakam.dostat.