Kočík s nafukovacími kolesami a veľkou strieškou

tinucha
9. jan 2015

Kočky hľadám kočiar s nafukovacími kolesami, veľkou strieškou proti vetru, výškovo nastaviteľnou rúčkou a s možnosťou nakliknutia vajíčka. Poradíte niečo?

ivetlo
9. jan 2015

Ahojky, Jane slalom pro, pozri aj novšie od firmy Jane. Malú to dobre premakané. Mi sme ho mali a nedám dopustiť, a v strieške hlbokej vaničky bola zabudovaná aj moskytiera.

qtinka46
9. jan 2015

Ahoj dnes som tu uz sice do nejkej temy davala presne tento kocik, ale mozno to pomoze aj tebe, lebo tomu opisu by to aj sedelo, http://www.predeti.sk/produkt/trio-s3-top-black..., neviem celkom ci hladas trojkombinaciu alebo len sportovy a vajicko.

tinucha
autor
9. jan 2015

Ďakujem kočky, ale ja som práve myslela na strechu, v ktorej nie je moskytiera. Ak by som strechu chcela zväčšiť v zime, aby na malú nefúkalo, tak jej bude zase zima cez moskytieru.

evelin89
9. jan 2015

Camarello Malaga. Velka strieska, vanicka, ma aj nafukovacie kolesa, nastavitelnu rucku a da sa nakliknut aj vajicko. A u mna hlavne vyhoda ze ma lachku konstrukciu. Co som v tej cene nenasla na ziadnom inom kociku.

tinucha
autor
10. jan 2015

Ďakujem kočky za vaše tipy, všetko som si popozerala a zhodou okolností som natrafila na kočiar, aký by som chcela. Nico Bebetto je môj favorit, má to, čo od kočiara chcem.

didi51100
11. jan 2015

@tinucha Ahoj, este sa pozri na Monza Vario. Ma asi najlepsiu striesku zo vsetkych kocikov, co som kedy videla a skusala. Nafukovacie kolesa su vpredu aj vzadu a vajicko nan nakliknes bez adaptera. A cena je bezkonkurencna!!! 🙂

vlko810515
12. jan 2015

Taketo kociky nafukovacie kolesa a velka strieska vyrabaju DADAPARADISO.

mimisk
12. jan 2015

@tinucha bebetoo nico je velmi dobry kocik a hlavne kvalitný