Kočky hľadám kočiar s nafukovacími kolesami, veľkou strieškou proti vetru, výškovo nastaviteľnou rúčkou a s možnosťou nakliknutia vajíčka. Poradíte niečo?
Ahoj dnes som tu uz sice do nejkej temy davala presne tento kocik, ale mozno to pomoze aj tebe, lebo tomu opisu by to aj sedelo, http://www.predeti.sk/produkt/trio-s3-top-black..., neviem celkom ci hladas trojkombinaciu alebo len sportovy a vajicko.
Ďakujem kočky, ale ja som práve myslela na strechu, v ktorej nie je moskytiera. Ak by som strechu chcela zväčšiť v zime, aby na malú nefúkalo, tak jej bude zase zima cez moskytieru.
Camarello Malaga. Velka strieska, vanicka, ma aj nafukovacie kolesa, nastavitelnu rucku a da sa nakliknut aj vajicko. A u mna hlavne vyhoda ze ma lachku konstrukciu. Co som v tej cene nenasla na ziadnom inom kociku.
Ďakujem kočky za vaše tipy, všetko som si popozerala a zhodou okolností som natrafila na kočiar, aký by som chcela. Nico Bebetto je môj favorit, má to, čo od kočiara chcem.
Taketo kociky nafukovacie kolesa a velka strieska vyrabaju DADAPARADISO.
Ahojky, Jane slalom pro, pozri aj novšie od firmy Jane. Malú to dobre premakané. Mi sme ho mali a nedám dopustiť, a v strieške hlbokej vaničky bola zabudovaná aj moskytiera.