Ahojte, ako hľadám tak hľadám,neviem nájsť ten správny kočík pre nás.Potrebovala by som poradiť.Hľadám športový kočík otočný v obidvoch smeroch, malý je dlháň takže musí mať dlhú plochu na nohy keď sedí a aj keď spinká.Všetky ktoré v tomto smere vyhovovali nie sú odpružené, chcela by som aby mu bolo pohodlne po tých našich rozbitych chodníkoch v meste. Všetkým vopred ďakujem za rady.😉
@nikpa ďakujem za radu,keď malý má ešte len 8mesiacov,pre mňa aj pre neho je dôležité aby sme sa ešte videli.Ale zvazujem ho.Ak nenájdem iný,budem kupovať Britax.Ešte raz ďakujem
@janesilver ja som tam syna dala v 6 mesiacoch, nebolo na výber, trčali mu nohy z kočíka 😀 nevedela som co idem kupovať, proste sme prišli do obchodu a kupili najväčšie co tam bolo 😁
@janesilver mamas and papas armadilo napr
@gumkac19 presne ten mám vo výhľade ale čítala som recenzie,že hrká lebo je slabo odpružený.Máš s ním skúsenosti.Sedenie má super dlhé aj strieska je super dlhá.
@janesilver nemam sice armadillo ale po 2x solu mrx- myslim ze konstrukcia na mamas and papas je stale ta ista- ja som maximalne spokojna, sice nie je odpruzena, no zvlada toho dost + super sa ovlada aj jednou rukou
ak sa ti paci model urcite by som si zakupila ☺️
@gumkac19 ďakujem krásne
@janesilver ja som ho teraz kúpila. Teraz je v mall do 2.7. ešte 15%zlava na ne. Ja som kúpila britax romer B-Agile M.
@gloria31 pekný je ale chcela by som otočný v obidvoch smeroch.Ale ak nekúpim tak Britax je moja záloha.Pekný deň.
Ahoj. My máme dva roky kočík cybex balios S. Tvoje požiadavky spĺňa a ja ho odporúčam po všetkých stránkach. 😊
Ja mám concord wanderer otočný, priestranný, prejde všade a vydrží dlho aj keď je už dieťatko väčšie 🙂
@andrejka1606 ďakujem za pomoc,popozerám😉
@janesilver britax b motion plus, nie je sice otočný v oboch smeroch ale pre dlhanov je ako stvorený, aj my sme ho kvôli tomu kupovali, ze syn bol veľký a dlhý. Nemala som s nim ziadny problém ani co sa náročnejších terénov týka