Maminky mate niektora kocik v tejto farbe ? Chcela by som vediet ci aj v skutocnosti je taky pekny ako na fotke zial u nas tieto tipy kocika nemaju tak nemam moznost si ho pozriet osobne😉
Ja mám tento kočík, sice vo farbe caffe-latte a s koženou rúčkou. Je nádherný a veľmi praktický. Veľká vanička, malý mi tam vydržal do 7 mesiacov, aj keď mal už 73 cm. Aj tá clona hore na tej strieske je super, chrani pred slnkom a vetrom. Ha som veľmi spokojná, teraz uz využívame športovú časť 🙂
Tak mi sme si dnes vybrali tento kociar, a priznam sa, ze napriek tomu ze sme chceli ist do drahsich znaciek..teno nam padol ako dizajnovo tak aj funkcnostou. A ten vzhlad...povedala by som ze v skutocnosti su este krajsie ako na obrazkoch. Ma uzasne perovanie, lahke skladanie, spotrova cast je tiez priestranna a je aj do rozneho terenu. Ja som drobec a bala som sa ci tento kociar nebude na mna robusny, ale vazne mi sedi po vsetkych strankach a nelutujem ze sme nesli do drahsich znaciek.
Ahojte vedeli by ste mi niektora poradit,kde v nr alebo okoli by som videla na predajni tento kocik?dakujem
@lucynka24 prosím ťa a kde je tá predajňa ?
@katthrenne0 ťa predajňa bola v Senici, ale už je zrusena 😀😖
Prosim Vas ma niekto Riko Expero?
tu je jedno fotka z predajne 🙂 ;)