Kočík Riko Brano

dankolia
8. mar 2017

Maminky mate niektora kocik v tejto farbe ? Chcela by som vediet ci aj v skutocnosti je taky pekny ako na fotke zial u nas tieto tipy kocika nemaju tak nemam moznost si ho pozriet osobne😉

lucynka24
9. mar 2017

tu je jedno fotka z predajne 🙂 ;)

dankolia
autor
9. mar 2017

@lucynka24 jej dakujen krasne

lucynka24
9. mar 2017

@dankolia dúfam, že ako tak pre predstavu reálneho vzhľadu postačí 🙂 mne sa páčil i keď sme vybrali iný 🙂

qwert77
9. mar 2017

Ja mám tento kočík, sice vo farbe caffe-latte a s koženou rúčkou. Je nádherný a veľmi praktický. Veľká vanička, malý mi tam vydržal do 7 mesiacov, aj keď mal už 73 cm. Aj tá clona hore na tej strieske je super, chrani pred slnkom a vetrom. Ha som veľmi spokojná, teraz uz využívame športovú časť 🙂

dankolia
autor
9. mar 2017

@qwert77 Prosim vas a ta sportova cast nieje moc mala pre dietatko ? Neviem preco ale stale sa mi zda akoby bola mala ta sportova cast 😉

qwert77
9. mar 2017

@dankolia nie, dostatočne veľká je aj tá 🙂

dankolia
autor
13. apr 2017

Pridavam realnu fotecku pre inspiraciu ☺

mokaky
26. apr 2017

Tak mi sme si dnes vybrali tento kociar, a priznam sa, ze napriek tomu ze sme chceli ist do drahsich znaciek..teno nam padol ako dizajnovo tak aj funkcnostou. A ten vzhlad...povedala by som ze v skutocnosti su este krajsie ako na obrazkoch. Ma uzasne perovanie, lahke skladanie, spotrova cast je tiez priestranna a je aj do rozneho terenu. Ja som drobec a bala som sa ci tento kociar nebude na mna robusny, ale vazne mi sedi po vsetkych strankach a nelutujem ze sme nesli do drahsich znaciek.

jahodka11611
27. aug 2017

Ahojte vedeli by ste mi niektora poradit,kde v nr alebo okoli by som videla na predajni tento kocik?dakujem

katthrenne0
2. sep 2017

@lucynka24 prosím ťa a kde je tá predajňa ?

lucynka24
3. sep 2017

@katthrenne0 ťa predajňa bola v Senici, ale už je zrusena 😀😖

smiesko20143
6. nov 2017

Prosim Vas ma niekto Riko Expero?