Má niekto kočík Rider formula strata 2011 aké máte skúsenosti???? Ja má objednanú túto farebnú kombináciu dúfam, že som si vybrala dobre 🙂.
Nik nemá tento kočík???? 😒 😒 😒 Čakám na vaše odpovede 🙂 😉 😉
aj ja ho chcem kúpiť, ale neviem sa rozhodnúť. Trošku ma odrádza tá malá vanička a dosť by ma zaujímalo, či vŕzga tento 2011 keď je športová časť. Som niekde čítala, že 2010 vŕzgal. 😉
maderna.sk ale mozes aj priamo v predajni objednat a dojde ti tam uz nam dosiel ale este som ho nevidela lebo som v nemocke tak nam drzte palceky prosim alebo ho maju aj v babetkove.sk skus vraj je super
pockajte zeny do novembra a uz vam napisem svoje skusenosti papa
@tajson ahoj, prosim ta ak si si kupila tento kocik, mohla by si mi napisat ako si s nim spokojna, ci vrzga a vsetko co je podla teba dolezite, tiez uvazujem nad tymto kocikom,velmi ma vcera oslovil ako som si ho bola pozerat,len sa fakt bojim toho vrzgania a trosicka ma odradza, ze sportova cast sa neda dat uplne do lahu. Budem vdacna za kazdy postreh, kedze to nie je mala investicia. Vdaka 😉
ahoj no ja som veľmi spokojná super je aspon hlboká časť a vajičko športovu sme ešte nepoužili mala ma len 4mesiace 🙂 kočík nevrzga je fakt super mohol by byť lahší o trošku (ach tie schody) ale ja aj moj manžel sme veľmi spokojný a to myslím že bolo dosť snehu tak zaťažkávacích jazd máme dosť za sebou ked sa zabrzdia predne kolečká aby sa netočíli zvládnete aj veľký sneh 🙂))) a tiež ma odrádzalo to že športová časť sa nedá dať do ľahu no čo už nemôže byť super dokonalý 🙂 prepáčte že písem až teraz dlho som tu nebola nebol čas 🙂 ak si ho kúpite príjemné kočíkovanie 🙂 papa
Len ma prosím neposielajte do debaty Jane Rider formula strata 2010 veľa toho tam nieje a je to rok stará kolekcia radšej mi prosím napíšte postrehy z novej kolekcie ďakujem 🙂