ahojte maminy, ma niektora z vas takyto kocik?? konkretne ma zaujima RAMATTI AMBER, budem rada ak mi napisete vase skusenosti a postrehy...
dakujem, skusim 🙂
no vsetky nie, tento sa tam nespomina :(
neboj oni sa ozvu len je prave cas na varenie tak tu zatial nikto nepise 😉
alebo skus hore kde mas "hladaj"nahodit ramatti a ak je taka tema tak ti ju vyhodi.
aj to som uz skusala a nic... inak by som nezakladala novu temu... ale dik...
mam4 daj siwww. mimi-kočárky.cz tam je 🙂
ano nasla som ho na viacerych strankach ale nikde nepise ci sa da polohovat opierka chrbatika a chcela by som vediet aj nazor mamiciek co ho pouzivaju...
Prodám kočárek Ramatti, záruka do 02/09, minimálně ježděný. Originál pláštěnka i nánožník.Pětibodové pásy. Polohování nohou i zad.Odděládací boda, madlo i zadní kolečka.polohovací ručka. Velký nákupní košík.Přední kola s aretací. PC 5856,- NC 5000,-. Při rychlém jednání sleva nebo uhradím poštovné. Kočárek je po jednom dítěti, ale moc v něm nechtělo bývat. Brva je stále krásná nevyšisovaná.Potak je bez flíčků a děr.Foto zašlu emailem nebo MMS
Cena v KČ: 5 000, Olomouc
toto jediné som našla
hliníkový rám - prostorné lůžko - možnost zamontování hluboké korbičky - 5ti bodové bezpečnostní pásy - 5 poloh opěrky - polohovatelná rukojeť - otočné přední i zadní kola - přední kola s brzdami - malé rozměry po složení - otvírací zábrana - podnožka - koš na nákupy - fusak na nohy - folie proti dešti - váha 12,7kg - bezpečnost dítěte ve sportovním kočárku zabezpečují 5-bodové bezpečnostní pásy - možnost připevnění autosedačky MARS COMFORT za pomocí adaptérů - pumpované, ložiskové lité kola - samonastavení předních kol s možností brzdy - polohovatelná rukojeť s nastavením výšky - skládací boudička s větracími okýnky - koš na nákupy - universální fusak na nohy - fólie proti dešti KOČÁREK JE V MOC PĚKNÉM STAVU, POUŽÍVANÝ JEN JAKO DRUHÝ A TO JEN PŮL ROKU. PC 5600KČ. KUPOVANÝ V CHICCO PRODEJNĚ. JE POHODLNÝ A BEZVA SE SNÍM JEZDÍ, JE VELICE STABILNÍ.
Adresa inzerátu: http://www.sbazar.cz/:-o2328845.html
Inzerce z 15.2.2009, KOSTELEC NAD ORLICÍ (Královéhradecký kraj), Použité zboží, Nabídka, dopravu platí Kupující, Hotově při převzetí 2 900 Kč
DENY .
a ešte toto 🙂
a nasli ste to na tej stranke co ste uz pisali?? skusim tam mrknut este raz, dakujem
nie...dala som do vyhľadávača googl.sk slovo ramatti a našlo mi to aj tieto české inzeráty...tam jedine je popísaný.. v obchodoch sa píše o ňom to isté-nič doležité 😉 😉
pardon. google.sk
ja som podrobnejsi popis o nom hladala uz na milion strankach ale vsade poise to iste konkretne ma zaujima ramatti amber,boli sme ho aj pozriet v obchode no na to polohovanie chrbatika sme uplne zabudli 🙂 a chceli by sme ho tento tyzden aj kupit...
mam4 myslíš tento? http://www.mojebabatko.sk/product_info.php?prod...
Tak podľa toho sa mi zdá, že je to len jedna vanička z ktorej spravíš dvíhnutím športiak, čiže sa musí dať do kolmej polohy, keďže športiak robíš z vaničky
ano annon presne ten, ale uz mi odpisali na mail takze sa da polohovat 🙂) tento tyzden ho ideme kupit a dufam ze zase nebudem lutovat 🙂) ale taky s ktorym by som bola na 100% spokojna asi nevyrobili 🙂)
Podľa mňa je podozrivo laciný....aby takú cenu dosiahli niekde museli ušetriť...
no podla mna usetrili na tej vanicke ktora sa po vybrati vlozky stane sportovou na sedenie, v obchode sa s nim dobre manevrovalo a da sa otocik v smere aj proti smeru jazdy a 2 kolesa su velke nafukovacie takze s nim mozme kuldne aj do prirody a k rodicom na dedinu, no ale az jazdenim uvidime ci nezacne vrzgat alebo nieco vypadavat 🙂)) ale v lete asi aj tak budeme riesit dalsi, lebo maly uz bude mat rok a to mu postaci nejaky malinky golfacik...
@kiwi82 aj my mame 3 🙂 a na rozbite cesty a tereny bol najlepsi klasicky polsky tank, stale ho mame u starych rodicov na zahrade... teraz ich robia uz ovela krajsie aj s otacacimi kolesami a lepsie poskladatelne do auta, takze ja by som sla do takehoto kocika, ak potrebujete dobre odpruzeny a neznicitelny 🙂 take popularne su napr. bexa alebo bolder
skus vo vybave tam su rozobrane vsetky kociariky