Kočík Raf-Pol Gold Lux

101zuzka
28. máj 2021

ahojte mate niektore kočík Raf-pol gold lux?ako ste s nim spokojne co sa tyka velkosti,skladania konstrukcie?uvazujeme o kupe 🙂

katarina9593
28. máj 2021

@101zuzka ahojky ja som ho mala ako bola som spokojná z hlbokou časťou ale športová nebola špatná ale keď som ho mala skladať a vykladať do auta tak hrôza ale ono to bude asi z každým kočíkom také 🤷🙂... A inak ak by ste ho kupovali tak pozor na kolieska keď budete dofukovať

101zuzka
autor
28. máj 2021

@katarina9593 zle sa nafukuju ci? A zle sa skladala ta konstrukcia do auta?

katarina9593
28. máj 2021

@101zuzka no muž to išiel nafuknut a stačilo málinko a prefukol to ..🤦a čo sa týka konštrukcie ja mám sedan takže mne sa otvára kufor máličko ...🤦takže pre mňa skladanie najprv dať dieťa do auta potom vytiahnuť vaničku alebo športovú časť zložiť konštrukciu dať do auta naskladať to tak aby to tam pasovalo ..🤦🤷katastrofa ...ale tak uvidíš myslím že to je asi skoro z každým kočíkom tak

101zuzka
autor
28. máj 2021

@katarina9593 aha no my mame velky kufor takze to nebude problem ale inak spokojnost s kocikom?

katarina9593
28. máj 2021

@101zuzka no tak si myslím že nebude problém ..👌ale tak hej ako není špatný kočík ale pri druhom už si kúpim iný ...Ale účel to plnilo