Kočík Quinny Zapp Xtra - akú farbu kúpiť?

kristina0511
4. máj 2011

ahojte..chcela by som kupit golface Quinny zapp xtra a potrebovala by som poradit,aku farbu kupit.chcela som cierne,alebo tmave hnede,ale hovorili mi,ze to slnko vytiahne a zostanu prasive,alebo ze tam bude malemu horuco 😒 .bledy bezovy je asi idealny,ale zas skor tam bude vidiet spina.dakujem za vase odpovede. 😀

dosa
5. máj 2011

@kristina0511 mohla si sa spytat tu: https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/kocik-quinny-zapp-xtra/

ja mam cerveny (pre chlapca - neberiem to ako dievcensku farbu), je krasny, ani tmavy, ani bledy a pouzivam don podlozku, tak sa tolko nespini... a tam okolo noziciek sa to lahko cisti, staci utriet vlhkou handrickou...

anjelicek26
5. máj 2011

My mame natural mavis este s bielou vlozkou... v pohode...maly este nebeha, tak ho moc nezaspini...a ak zaspini, operieme... podla toho si urcite nevyberam farbu kocika xixi

dosa
5. máj 2011

@anjelicek26 jeeeejo, to je ta svadobna strieska?

anjelicek26
5. máj 2011

@dosa - veru svadobna strieska a vlozka 🙂 Bolo tam vysite srdiecko, datum svadby a nase mena 😉

dosa
5. máj 2011

@anjelicek26 spomenula som si, ze sme sa bavili o tej strieske. tak gratulujem 😉

kristina0511
autor
5. máj 2011

dakujem 🙂
nechodim sem casto,tak som nevedela kde sa mam pytat..

brisilda
20. jún 2011

@anjelicek26 nadherny kocik a aj drobec 😀 ja som si dnes objednala presne taku istu sedacku tak hadam budem spokojna 🙂

anjelicek26
20. jún 2011

@brisilda - my sme velmi spokojny, len tie adaptory pri cestovani treba davat dolu, hned vypadnu, nam uz na letisku jedny stratili a nahradne su takmer nezohnatelne... tak sme kupili dalsiu sedanku 🙂 Aj ked uvazujem, ze nas zapp ma modru, cervenu, hnedu normalnu sedanku a ciernu a natural mawis xtra sedanku 😅 😅 😅 Asi mi uz sibe 😅

brisilda
22. jún 2011

@anjelicek26 a ako si spokojna? ma nejake nedostatky? ak ano ake?

anjelicek26
22. jún 2011

@brisilda - tak jasne som spokojna, malemu sa dobre sedi a to vylozenie noziciek je fakt fajn. Mame pasy teraz na prostrednej vyske, o chvilu budeme musiet hore posunut.. fakt neviem, ale dlho sa do tej xtra sedanky nezmesti...tot ako nedostatok... ale jasne potom dame normalnu...aj tak v zivote v kocari nespal 😅 Najlepsia je aj tak strieska, neni sanca aby mu svietilo do oci, ani ked je sklopeny na lezato 🙂 To je u mna najviac plus. A teda otocitelnost sedanky do oboch stran. Nemenila by som 🙂

brisilda
22. jún 2011

@anjelicek26 tak ja dufam, ze mi v nom bude spinkat ved len preto menim kocik 😀 a hlavne pre tu striesku a otocenie sedacky 😀 teraz mame 13 mes. tak dufam, ze este bud rok nam bude dobra 😉 inak vsetke moje kociky popredam a kupim vybavu k fotoaparatu 😀

anjelicek26
22. jún 2011

@brisilda - tak Max ma 12 mesiacov a velky neni, ma 9,6kg/75cm... ja neviem... tie popruhy mi prijdu nizko... ze by ho to neskor tlacilo na ramienkach. Ale mozno sa mylim... Nas v kocari zaspal za posledneho pol roka presne 1x - vid foto vyssie 😅

brisilda
24. jún 2011

@anjelicek26 tak mne dnes dorazila xtra sedacka a bola som prekvapena aka je mala 😕 alebo zeby moje dieta bolo velke? 😀 ale je uzasna krasna uz sa tesim ako ju budem kazdy den cistit 😀 😀 😀 foto je nekvalitne nakolko to fotil mm 😅 no velka vyhoda je v otacani sedacky !

anjelicek26
25. jún 2011

@brisilda - maly je krasnunky 😵 A veru hej, aj mne prijde mala a Max neni nejaka vyska, po lete uz pojde do normalneho zappu...co uz.... ja mam v nasom vlozku a periem len tu, tak to take hrozne nie je, spini sa hlavne v oblasti noziciek...

brisilda
25. jún 2011

@anjelicek26 ja som nemohla zohnat velku podlozku tak som si sama usila 😉 ma to az dole k nozickam tak hadam sa nam to nebude velmi spinit 😉 ty si skade objednavala podlozku?

anjelicek26
25. jún 2011

@brisilda - ja som si tu v UK dala usit 🙂 Ale tak my mame xtra sedanku aj v ciernej, ak prsi, berem tu, nech tu svetlu nezaspinim 😅 Ale ta tvoja vyzera fajn, my vozime este nozicky vylozene, teda nema ako zaspinit ten spodok 🙂 Maly je este krpec 🙂

jerryjanka
28. jún 2011

jeden postreh - ked vam budu pasy male tak sa daju prerobiť na trojbodove 🙂
@anjelicek26

dosa
29. jún 2011

@jerryjanka ano, my sme to tiez tak pouzivali, lebo moj maly nerad na kozmonauta 😀 😀 😀

lara75
29. jún 2011

@kristina0511 na margo farby zapp xtra, my máme brown boost, ale ani zďaleka nie je hnedá, je to taká tabaková- vojenská farba, nie je vôbec tmavá ako na obrázkoch v netových obchodoch a čo sa týka čistenia, no ani nemusím čistiť okrem vysávania omrviniek, lebo špinu na tej farbe ani neuvidíš🙂

bihan
29. jún 2011

My máme červeného zapa.. mám rada žiarivé farby. 🙂

@anjelicek26 prosím ťa, kde si kupovala tú nastrkovaciu sedačku ako na klasického zappa? keď viac nebudeme potrebovať sklápanie, rada by som predala xtra sedačku a nasadila len tú klasickú.

anjelicek26
29. jún 2011

@bihan - no ja som mala klasickeho zappa, tak odtial cervenu, ale dokupila som hnedu a modru, na e-bay stoja asi 40€ uplne nove... inde neviem, kde by som ich zhanala...

kristina0511
autor
29. jún 2011

@lara75 uz mame kupenu tu "hnedu" 🙂 som myslela ze bude viac hneda,ale okolo hnedej to len preslo 😀 😀 😀 ale paci sa mi tato najviac. 🙂

napredaj
30. jún 2011

Babule prosim vas ,tie co mate zappika a prikupili ste si iba sedacku zapp xtra skladaju sa rovnako?Zmesti sa mi po zlozeni do cestovneho obalu zo zappika?
Dakujeem

zuzikkaa
30. jún 2011

@napredaj nezmesti,,sedacka xtra je pevna a nesklada sa,,do tasky das iba konstrukciu 😒 po zlozeni su z kocika 2 diely...

napredaj
1. júl 2011

@anjelicek26 prosim ta ked cestujes s kocikom,mas k nemu aj prepravnu tasku?Dakujeeeem za skoru odpoved 😉
@zuzikkaa Dakujem za odpoved,neviem ako to teraz vyriesit a este som nezohnala ani sedacku skladom,potrebujem ju do stvrtka ☹

minitrouble
1. júl 2011

@napredaj ved to normalne strcis do velkeho igelitoveho sacku a posluzi ti to rovnako 😉 🙂 normalne zbehni do predajne kocikov a vypytaj si sacok v com maju zabalene aj kociky a do toho to supnes, aj tak sa to do tej tasky dava tazko a trva to dlhsie ako supnut do saciku 😉

napredaj
1. júl 2011

@minitrouble Dakujem,to ma nenapadlo a asi to tak aj urobim ked ho zozeniem,teda tu sedacku 😉 Nevies kde ju maju skladomm?
Dakujeeeem 🙂

anjelicek26
1. júl 2011

@napredaj - jj mam tasku... aj to do nej zlozim... len teda neviem ako z xtra sedankou to spravim... zatial sme vzdy sli len s normalnym zappom... bolo to jednoduchsie...

napredaj
1. júl 2011

tak na zappa mam aj ja tasku ale ako to spravim s xtra 😲
@anjelicek26

anjelicek26
1. júl 2011

@napredaj - to budem riesit aj ja, tipujem, ze zoberiem ciernu sedanku a hotovka... len nezabudni dat dolu adaptory... lebo tie su hned prec... ked to rozoberies. vypadnu, vobec tam nie su uchytene...takze ako im to tam zlozis pri lietadle - vybrat adaptory - a do tasky s nimi. A je blbost, ze sme este nesli z XTRA sedankou, ale sli, ved posledne... a stratili nam adaptory 🙄 Tak sme dokupovali dalsiu sedanku s dalsimi adaptormi - nastastie to preplatila aerolinka. Ale bolo to natahovanie zas s tym. Daj si na to bacha.

Boze my lietame snad kazde dva mesiace, uz mam toho fakt dost 😖