Kočík pre zimné bábo

andulka565
15. jún 2021

Ahojte,potrebujem radu vobwc neviem aky kocik kupit,babo bude zimne a nechcem drahy kocik a hlavne aby som ho osobne islakupit do predjne dakujem za radu

sirka9
15. jún 2021

pripnem sa, tiež čakám decembrové, čiže úplne na zimu a som stratená v kočíkoch 🙂

andulka565
autor
15. jún 2021

@sirka9 napodobne dufam ze baby poradia😉

malinoismum
15. jún 2021
anile12
15. jún 2021

Ja len že pokiaľ vanička nieje úplne neviem aká mini. Tak je to úplne jedno. Lebo idete zo zimi do leta čiže keď je babo úplne malinke tak používate fusak a postupne keď už fusak netreba sa tam akurát vojde.

andulka565
autor
15. jún 2021

@sirka9 mne sa paci tento

andulka565
autor
15. jún 2021

@andulka565 a este pokukujem po tomto ,uvidim ci maju baby skusenosti

mikasz
15. jún 2021

Presne ako pise @anile12.
Pri synovi som pomerala asi 20vaniciek a rozdiel medzi dlzkami bol max 4cm, vacsinou je to len opticky klam, ze niektore posobia mohutnejsie.
My cakame druhe v novembri a po synovi mam jane muum

sirka9
15. jún 2021

@andulka565 no, u mňa docela zaváži aj to, ktorý je viac do terénu, keďže väčšinu času trávim v lese a nebudem to meniť, keď to mám tak, že otvorím bránku a idem 🙂 aj som si jeden vybrala, ale zdá sa mi krátky, predsa len, nechce sa mi kupovať o chvíľu druhý. ale uvidíme, pôjdem popozerať aj do obchodov, že ako bude

gerfinka
15. jún 2021

@andulka565 podľa mňa je jedno pri kočíku ci je babo zimné alebo letné. Skôr si urči priority, napr. Ci nafukovacie alebo penové kolieska, ako chceš aby sa skladal, otocnost v smere a proti smeru jazdy, či chceš hojdavy alebo nie, váha kočíka, veľkosť koliesok...a pod. A podla toho vyber. 😉

vsetkopredietatko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vsetkopredietatko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vsetkopredietatko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
amelie2017
15. jún 2021

Na velkost vanicky by som sa moc nezameriavala, tam su malicke rozdiely, skor na to, ako je riesena strieska, ci je dostatocne pevna, ci je hrubsia alebo tensia, ako bude kryt pred vetrom. Ja napr. mam jane epic, decembrove dieta a mala som stastie, ze som zila na Malorke, lebo na Sk si to s tou vanickou v zime neviem predstavit. Tenucka, labilna. A potom ak byvas v kraji, kde snezi, zameraj sa na kolesa, aby presli aj po snehu, po terene.

gloria31
15. jún 2021

@andulka565 pozrite kočíky riko brano, alebo všeobecne Riko sú to Poliaci vyrobci a sú veľmi dobré ja som s nim bola veľmi spokojná. Sú to trojkombinácie veľa príslušenstva. Môj syn je koniec októbra.