Ahojte mamicky. Prosim, poradte mi. Mam vysku 180 cm a hladam sportovy kocik. Aka vyska rucky je idealna? Pozerala som kociky na nete s vyskou 104 - 106 cm, v cene do 150€. Nie je to mala vyska? Vyssie v tej cene som zatial nenasla. Dakujem.
@jani321 fuha... možno ist o nieco vyssie s cenou a napr. stokke scoot je dosť vysoký. Ja mam bugaboo bee3 a tam je polohovatelna- muz konecne nefrfle, že je nízko rucka. (On 187cm)
@danusskaaa a v cm je rucka do akej vysky?
Ja mam casualplay S4, tam sa da nastavit vyska rucky a mne vyhovuje uplne. Mam 179cm
mam na predaj cybex callisto (novy za 170 e), ta rucka je fakt vysoka a este sa da povytiahnut, ak chces, zajtra ti to odmeriam 🙂
Dakujem Vam za odpovede. 😉
@mamuskazuzuska ahoj. Nemusis merat, pozerala som parametre. Chcem novy kocik pre prve babatko. 😊Ale dakujem 😉
@jani321 vsak pisem ze je novy 🙂
@jani321 a myslim ze v parametroch sa dozvies tu vysku pred povytiahnutim, mozem ti zmerat ked sa povytiahne 🙂
@mamuskazuzuska pozerala som ho v tvojich inzeratoch. Je pekny, ale nechceme cierny (rychlo bledne na slnku) a max do 150 €. Dnes idem este pozriet do jednej predajne. Ale dakujem za ochotu.
jednoznacne STOKKE,mala som V3 teraz V4 a neviem si vynachvalit,vyskovo nastavitelny,a iny kocik ani uz nechcem. 🙂 takze za mna 100bodov
@jani321 Radsie ist a osobne vyskusat. mozno ani nebudes potrebovat velmi vysoku rucku. Mame aj Roan Bass, tam rucka je polohovatelna a je vyssie ako v Valco Snap 4, a nepovedala by som ze je to pre mna lepsie. Naopak radsie chodim s tym Valco, kedze je o vela lahsi a je o vela lahsie ovladatelny aj napriek tomu, ze ta rucka je o nieco nizsie, mne to vobec nevadi. Tiez som si na zaciatku vyberala s vysokou ruckou, ale ako som zistila pre mna v sporovom kociku nie je to az take dolezite. Ale bola som vyskusat osobne na predajne, aby som sa ujistila, ze je to pre mna OK.
Ja mám 178cm a mám Britax B-motion s polohovatelnou rúčkou. Dočiahne aj môj dvojročný syn a pre mna tiež uplna pohodicka 🙂
Ahoj,ja mám 182cm, najskôr som mala Espiro nano golfový a teraz mám Moon Jet športový.. zatiaľ mi vyhovovali..kľudne mi stačila aj rúčka 103cm