Ahojte dievcata, viete mi poradit znacku alebo typ kocika pre vysoku maminu? mam 187cm, a asi vhodne aby mal aj vacsiu vanicku aby som po par mesiacoch nemusela zhanat novy kocik. Cenu by som si predstavovala okolo 500 600E a idealne 3kombinaciu. Dakujem🙂
pouzivat budem asi hlavne v normalnom terene. termin mam zaciatkom januara takze zimne babo, a aby sa dal asi zlozit do auta normalneho
Ja mam jane epic, mam 175 cm, muz cez 180 a sme spokojni. Ma ho aj kamoska so 185cm, muz ma cez 190 a tiez ok.
@moni_88 pre vysoke mozno britax smile, alebo abc design salsa.
My mame abc design salsa 4, muz ma 2 metre, ja 170 cm a co do vysky super.
Inak aj stokke su pre vysoke, ale za tu cenu jedine bazarovy. Ale ak mozem poradit, tak bazarovy sa oplati, sice budes zo zaciatku happy z noveho, ale po pol roku si povies, ze si mala kupit bazarovy. Akonso vsetkym.
Jeej dievcata dakujem tak mam co teraz vyberat 🙂)
Ahoj, ja mám 175 cm a manžel 2 metre. Tiež sme mali približne rovnaké požiadavky na kočík. Nakoniec sme sa v tej cenovej relácii rozhodli pre Roan Bloom a neľutujeme 🙂Máme 2 kombináciu nakoľko vajíčko sme už mali inej značky ale kúpili sme adaptér a vajíčko bez problémov naklikli na podvozok. A majú aj veľký výber farieb.
Ja mam camarelo art limited, je vysoky a priestranny.
hartan xl vip, ale v tej cene tiez len bazarovy. skvely koc, vytahovacia rukovat, takze hocikedy nastavis vyssie/nizsie. (nie je taka sklapacia ako na niektorych fotkach tuto, to sa mi zdalo nepohodlne)
Ja len malinku poznámku. Vajíčka v kombináciách nie sú nič moc čo sa týka bezpečnosti. Pokial budeš častejšie chodiť autom je určite lepšie investovať do kvalitného vajíčka a radšej sa 3kombinacii vyhnúť. A vajíčka môžu vydržať aj dlhšie. Kľudne do 18m niektorým aj do 2 rokov. Namiesto autosedacky. Takze investovať sa oplatí.
Naaaa este si budes mat z coho vyberat ako tak pozeram 🙂
@moni_88 mame roan bloom mam 181cm a je to super vysoky kocik..perfektny nemenila by som
Ahoj. Ja som mala Baby Merc Zipy Q. Za mna super kocik, velky. Deti sa mi do neho zmestili este ako 8 mesacne aj s fusakom a dekou. Mala som starsi model uz maju novsie. Aj moj krstny (skoro 2m vysoky) bez problemov kocikoval. Pripajam foto.