Kočík pre trojmesačné bábo s dlhými nohami

mama4444
8. júl 2021

Mamicky mam 3 mesacne babatko s dlhými nohami 😀 a hlboká vanicka mu bude o par tyzdnov mala. Existuje nejaky kocik pre dlhonohe dieta, ci uz používate uz športovú cast alebo ako to riešite vy? Dakujem

mirka1633
8. júl 2021

@mama4444 viac ako 80 cm vanicky nemavaju. Nepises aky mas kocik ci je mozne kupit vacsi. Kazdopadne babo mozes dat do sportaku do úplného lahu podla mna aj ked to asinuplne idealne nie ne, ale tak asi na vyber nebude

aknamorka22
8. júl 2021

@mama4444 ja som od 4m dávala už do sportiaka do úplného ľahu 🙂

mama4444
autor
8. júl 2021

@mirka1633 veď to ze nechcem pre take malinke babatko ( vekovo) pouzivat športovú cast. Mam kocik Moon nuova

nikpa
8. júl 2021

@mama4444 Britax b motion plus, je to kára a dá sa dať do úplného ľahu. My máme tiež takého dlouhana a od pol roka bol v nej lebo do kočíka sa už nezmestil.

vsetkopredietatko
8. júl 2021

Moon nuova ma vnutorny rozmer vanicky jeden z najvacsich, 81cm, takze obdobnych vaniciek je malo. Znacka Roan (dvojkombinacie) a ich modely maju vanicky 83cm (deklarovane). Ja som mala abc salsa (vanicka 80cm) a od 6 mes presne siel do sportovej casti, ktora ma sedenie obycajne a nie korytkove. Urcite je vyhoda, ked take male babatko je este otocene k mamicke, pretoze cisto sportove kociky uz vo vacsine nie su otocne, teda len v smere jazdy. Pozrite este valco snap ultra trend, ten sa da otacat obojsmerne, ale do buducna “pozor” na jeho dlzku - ma 93cm, co moze byt malo, ak mate dlhana. 🙂 potom valco snap sport trend je neotocny a dlhy 100cm. Spominany britax vyssie, je “tank” (v dobrom) medzi kocikmi. Medzi neotocnymi vacsi uz nenajdete 😁valco sport alebo spominany britax by som volila asi az neskor, pretoze su neotocne, avsak pre vacsie babo paradne, skladne, spratne a zaroven priestranne. Valco sport je podla mna trosku lepsi, aj ked je kratsi (ma koliskovu brzdu a sklada sa dovnutra a XXXXXL strieska). Verim, ze som trosku pomohla 🙂 pwkny den

rebusa333
8. júl 2021

Cybex priam má tiež veľmi dlhu vaničku, nepodarí sa mi teraz zmerať ale je dlhšia než štandardne.

dzejsik
8. júl 2021

@mama4444 v pohode v Moone do sportovej v rovine, tam ide do uplneho lahu a otocit ku sebe