Dobrý deň, poraďte kočík pre 3,5 mesačného chlapčeka, ktorý váži 9,2kg 🫣 Asi všetky vaničky majú max. nosnosť 9kg. Neviem aký kočík vybrať... či existuje niečo s vaničkou aj nad 9kg. Alebo už len otočný športový hľadať... Ďakujem
@aaninka vanicky su bezne s nosnostou 15kg
@mullerova46 3,5 m babo je ozaj male este davat do sportiaku aj v uplnom lahu
@e1i nechápem prečo keď leží. pokiaľ nefuči silný vietor to je podľa mňa jedno kde leží dieťa
Nielen nosnosť, ale aj rozmery. Naša sa narodila s váhou 4430 g a dĺžkou 60 cm. Keďže som očakávala, že to bude väčšie dieťa, tak som hľadala dlhú a širokú vaničku. Bolo to pred 10 rokmi a vtedy som našla Firkon Verano Long, kde sa zmestila aj s fusakom v zime (narodila sa v septembri).
https://www.babygoods.cz/kocarky/kombinovane-s-...
Rozmery korby (dĺžka ľahu x šírka x výška): 80 x 35 x 25 cm
Žiaľ, už sa asi dlhšie nevyrábajú...
Hľadala som vtedy cez bazár, lebo tam sú často uvedené rozmery prehľadnejšie ako na e-shopoch.
S tou vanickou mas pravdu, ze vacsina uvadza vahu len do 9 kil... musis pohladat sportiak, co ide do uplneho lahu... aj ked myslim, ze tie vanicky musia mat nejaku rezervu este vahovu nad ten limit, hlavne u kvalitnejsich kocikov.. ja mam bgb fox a ta vanicka je obrovska a stabilna... maly tam ma v 3,5 mesiaci stale hniezdo, aby sa tam nestratil 😂
@aaninka ja som mala inglesinu magnum, co bol hlboky a sportiak v jednom, to bol kocik do 3 rokov, syn tam obcas sedaval.aj v 3 rokoch, ked sa chcel chvilu povozit, kocik to zvladol v pohode... Plus obe deti v nom spinkavali aj v roku v lahu...uplne v pohode .Cize odporucam nieco na ten styl pozriet.
Neviem, aký máš kočík, ale tých 9 kg je väčšinou kvôli madlu na prenášanie. Máme Joolz a keď sme teraz čakali druhé, manžel tam dal staršieho (12 kg) a vozil ho tam 🙈 (rám aj jeho umiestnenie je rovnaké aj pre športovú časť, ktorá má nosnosť 22 kg, takže by som také obavy nemala)
@aaninka ja by som volila športový lebo do zimy vyrastie tak že sa nezmestil do vaničky aj s fusakom. Ale športový iba taký ktorý sa dá dať do úplného ľahu