Ahoj, viete poradiť súrodenecky kočík s týmito podmienkami -
- musí sa dat zložiť na len jeden kočík, v prípade ze pôjdem kocikovat len jedno dieťa
- ak je to možné, nechcela by som zbytočne kupovať 2 Vaničky, čiže kočík ktorý sa dá kúpiť v zložení ideálne 1x vanička 1x športový kočík
- spratný do auta
- ideálne v strednej cenovej triede
Ja som taky nenasla. Riesila som to dvoma kocikmi, kocik + bicykel. Mam podobny vekovy rozdiel ako pises. Rezim mali deti iny.. T.j. rano malu v kociku uspat, maleho unavit na bicykli. Naobed spal starsi v kociku, mala pri manzelovi (v nosici byt nechcela). Poobede zasa mala do kocika a starsi na kolobezke alebo auticku.
Na vylet sme brali jeden hlboky a jeden golfac. Aj na dovolenku sme sli s dvoma. Dalsi rok uz len pridavny skate na sedenie pre starsieho.
Teda je to len otazka jedneho roka.
ja som mala obaby surodenecky je dost tazky ale spratny a F&T ten bol lahucky skladny delitelny na 1kocik velka spokojnost
Mám Baby jogger city select. Dá sa voziť aj len jedno dieťa (napr len vanička, alebo len korýtko) a vyzerá to dobre. Trojročná sa tam vošla, ale mala dosť pokrčené nôžky. V tomto veku sme využívali viac skejt.
Je parádne spratný 👌🏻 no konštrukcia je trochu ťažšia. Ale tak, na dvojku je tá váha dobrá. Som tretia majiteľka. Kočík nevŕzga, nehrká, celý je v top stave a to bol ozaj veeeľmi využitý. Zvládol cesty, polia, lesy.
Na bazáre MK sa dá nájsť v zložení 1 vanička+1 športová časť. Myslím, že aj na originál stránke sa dá nájsť.
Jediné, čo by som zmenila, je pružnosť. Chcelo by to odpruženie 🙂 no to pri dvojke asi nejde.
Držím palce pri hľadaní 😉
Nerozmyslala si nad skejtom ku kociaru? Ja som mala kocky s rozdielom 2,5 roka, starsia bola na odrazadle, ak sa unavila, tak sa zviezla postojacky pri kociari. Ale zas ja som aj satkovala, sme turisti, takze dcera bola naucena chodit.
@sojorez inak toto. Medzi našimi sú necelé dva roky, ale staršia je hcela byť v kočíku a teda ood doby kedy sme mali tento kočík, bol k nemu aj skejt a viac využívala ten 🤷🏼♀️
Odpovedala som priamo na otázky. Ale skúsenosť je, že skejt bol mega super vec 👌🏻 my sme ali boli vonku non-stop, stále sme sa niekam presúvali, takže obe boli veľmi využité 🙂
Bugaboo donkey z druhej ruky?
Za mna jednoznačne baby jogger city select,vozim 4 rocneho a 3 mesačne miminko,4 rocak moc nechodí,takze toto bola jedina možnosť,kedze pri státí na stupienku proste mrzol,je v pohode vo fusaku a aj si pospi,nohy si ulozi do kosika a ziadny problem,strechu sme posunuli vyssie a zmesti sa tam aj pri vyske 100 cm
My mame iCandy ale ci tam este vojde 3r,to nvm... pride mi dost mala i ta vacsia sportova cast.