Kočík pre novembrové bábo

zuzana7918
5. jún 2014

ahojte,

zacinam panikarit z vyberu kocika, ponuka je neskutocne siroka. Prosim vas skusene mamicky poradte.....babo sa narodi v novembri, presuvat sa budeme prevazne autom, chcem ale s nim korculovat a lahsi travnaty teren...

Dakujem

niki101988
5. jún 2014

@zuzana7918 Ahoj, ja kočík síce nemám ale moja naj naj naj kamarátka má kočík Teutonia, síce drahší ale dokonalý. Až raz budem mať dieťa v nejakom storočí tak budem chcieť len tento

sashabb
5. jún 2014

@zuzana7918 na korčulovanie je dobrá trojkolka s brzdou napr. jane slalom, quinny speedi ...
Oba sú super 😉 ale zas niesu nejaké extra ľahké na denno-denne skladanie do auta.

havana_frost
5. jún 2014

@zuzana7918 Ja mám novembrové bábätko a mám Jané Slalom Pro. Do auta sa dá pripnúť aj vanička, ak chcete cestovať (resp. v trojkombinácií je pekné vajíčko), je to trojkolka, má ručnú brzdu, kotúčové brzdy, veľké nafukovacie kolesá, dobrá do terénu aj na hrádzu. Vanička je veľká, dieťa sa tam v pohode zmestí do pol roka aj s veľkým fusakom. Akurát že športová časť nie je otočiteľná proti smeru jazdy, to môže niekomu chýbať. Vanička a vajíčko sa naklikávajú na podvozok, nie tak športová časť! Tá sa tam musí umne popripínať, takže ju už tak ľahko nevymeníš napr. za vajíčko, to je trochu negatívum.

zuzana7918
autor
5. jún 2014

@havana_frost
dakujem za pomoc 🙂, len otazocka, nebol problem so snehom?

havana_frost
5. jún 2014

@zuzana7918 v snehu nebol problém. Iste sú tam nejaké hranice, keď už máš krupicu do polky koliesok, tak už nič nepôjde hladko, ale ide v zlom teréne primerane k očakávaniam. Mne napríklad dosť pomohlo, že som dofúkala kolieska 🙂 predtým boli len tak napoly a to išlo hlavne po hladkých plochách (chodník) dosť zťažka 😀

demeterka
5. jún 2014

ja som mala coletto matteo 2014, nie je to ziaden extra drahy a znackovy kocik ale vsetkky poziadavky splnil, aj do terenu, aj do snehu, aj bol lahky, aj bol maly do auta, aj dost velky pre babo, aj na korciulach som s nim bola aj ked nema rucnu brzdu tak mi nechybala lebo som brzdila nohami a bolo to v pohode, a hlavne takmer za jazdy som si mohla malého otocit do akého chcem smeru bez toho aby som to tam zlozito preklikavala. a stal iba 300 eur.

havana_frost
5. jún 2014

@zuzana7918 Ešte mi napadlo, teraz keď tu vidím vo fóre takú otázku, celá látková časť sa dá dať dole a oprať, aj strieška, všetko.
Inak nie je najlahší a poskladaný v kufri zaberie nie málo miesta. Ale zase dajú sa dať ľahučko dolu kolieska (okrem predného) a potom je skladnejší.