ahojte,
zacinam panikarit z vyberu kocika, ponuka je neskutocne siroka. Prosim vas skusene mamicky poradte.....babo sa narodi v novembri, presuvat sa budeme prevazne autom, chcem ale s nim korculovat a lahsi travnaty teren...
Dakujem
@zuzana7918 na korčulovanie je dobrá trojkolka s brzdou napr. jane slalom, quinny speedi ...
Oba sú super 😉 ale zas niesu nejaké extra ľahké na denno-denne skladanie do auta.
@zuzana7918 Ja mám novembrové bábätko a mám Jané Slalom Pro. Do auta sa dá pripnúť aj vanička, ak chcete cestovať (resp. v trojkombinácií je pekné vajíčko), je to trojkolka, má ručnú brzdu, kotúčové brzdy, veľké nafukovacie kolesá, dobrá do terénu aj na hrádzu. Vanička je veľká, dieťa sa tam v pohode zmestí do pol roka aj s veľkým fusakom. Akurát že športová časť nie je otočiteľná proti smeru jazdy, to môže niekomu chýbať. Vanička a vajíčko sa naklikávajú na podvozok, nie tak športová časť! Tá sa tam musí umne popripínať, takže ju už tak ľahko nevymeníš napr. za vajíčko, to je trochu negatívum.
@havana_frost
dakujem za pomoc 🙂, len otazocka, nebol problem so snehom?
@zuzana7918 v snehu nebol problém. Iste sú tam nejaké hranice, keď už máš krupicu do polky koliesok, tak už nič nepôjde hladko, ale ide v zlom teréne primerane k očakávaniam. Mne napríklad dosť pomohlo, že som dofúkala kolieska 🙂 predtým boli len tak napoly a to išlo hlavne po hladkých plochách (chodník) dosť zťažka 😀
ja som mala coletto matteo 2014, nie je to ziaden extra drahy a znackovy kocik ale vsetkky poziadavky splnil, aj do terenu, aj do snehu, aj bol lahky, aj bol maly do auta, aj dost velky pre babo, aj na korciulach som s nim bola aj ked nema rucnu brzdu tak mi nechybala lebo som brzdila nohami a bolo to v pohode, a hlavne takmer za jazdy som si mohla malého otocit do akého chcem smeru bez toho aby som to tam zlozito preklikavala. a stal iba 300 eur.
@zuzana7918 Ešte mi napadlo, teraz keď tu vidím vo fóre takú otázku, celá látková časť sa dá dať dole a oprať, aj strieška, všetko.
Inak nie je najlahší a poskladaný v kufri zaberie nie málo miesta. Ale zase dajú sa dať ľahučko dolu kolieska (okrem predného) a potom je skladnejší.
@zuzana7918 Ahoj, ja kočík síce nemám ale moja naj naj naj kamarátka má kočík Teutonia, síce drahší ale dokonalý. Až raz budem mať dieťa v nejakom storočí tak budem chcieť len tento