Dobrý den.
Chcem sa spýtať aky kocik je vhodny pre nizku mamu. Meriam 157cm priateľ 178cm. Ideálne trojkombinácia s hlbokou a priestrannou vaničkou a vhodný aj do terenu aj do mesta. Ďakujem veľmi pekne
ja som mala prvy silver cross a druhy bugaboo oba super ale silver cross kvalitneksi a lepsi.. bugaboo zas krajsi a mala mala v nom viac miesta
@kikusqa255 bugaboo
@kikusqa255 ja mam 152 cm, manzel 185 cm, pre prve 3 deti sme mali polsky Camarello Sevilla, vydrzal mi 10 rokov, zvladol aj blato, polnu cestu, kopy snehu. Este stale v tom vozim 2 rocnu, kednideme k nasim.
Pri stvrtom som si kupkla Espiro Bueno, nie je az tak do terenu, ale da sa. Je mensia vanicka, aj celkovo je mensi, lepsie sa mi s nim manipulovalo, ale je tvrdsi celkovo, hoci ma odpruzenie a manzelovi je dost maly. Ale on nechodil nejak vela s nim a rucka sa da polohovat. Mne slo o to, aby sla uplne dole v klbiku, tie vysuvacie mi nestacili alebo niektore kociky mali len 3 polohy a aj ta najnizsia mi bola dost vysoko v urovni prs.
Vajicka v 3-kombi nie su velmi kvalitne a deti z nich rychlejsie vyrastu. Su aj lepsie a bezpecnejsie na trhu, v ktorych moze byt dieta aj cez 1r. Pozri skupinu Deti v aute.
@kikusqa255 Ja som mala.Inglesinu magnum. Rucka sa dala krasne ovladat, kocikoval aj vysoky muz, aj ja krpata, neskor aj 2rocak svoju sestricku.
@kikusqa255 bugaboo