ahojte prosim neviete mi niekto povedat ci kociky cybex su vhodne pre nizke mamy? mam 158 cm a nechcem nic mohutne, pripadne co by ste odporucili 🙂
@lenagawel ja mám 150 a s cybexom sa mi veľmi zle manipulovalo, pre mňa bola rúčka vysoko
ja mam stokek xplory ,tam si vies regulovat cely kocik aj s rukovatou uplne nizko aj pre dieta 🙂
@lenagawel bugaboo su super. Ja mam 164 a chlap 185 a teda bugaboo nám sedel obom 😉 mali sme bee aj fox (aj cameleon - na skúšku, ale tam mi nesedeli kolieska)
Moon su pre nizkych rodicov a su to solidne nemecke kociky za celkom ok cenu. Ja som mala moon resea a bude mi chybat 😉
Ja mám 155cm a cybex sa mi veľmi zle ovládal, určite by som zvolila iný kočík.
@danusskaaa dobrý deň, Prosím vás čítala som niečo o zlom vyvážení v prípade bugaboo kočíkov a nízkych ľudí :D viete mi dat prosím recenziu zo skúseností? Mam 160cm a rozmýšľam nad bugaboo fox. Ci je rúčka akurát vysoko, či je s ním ľahká manipulácia atď🙂 ďakujem
@dddominikaa125 ahoj ja mam 160 cm a mam foxa a nic lepsie som nemohla spravit a to s tym vyvazenim je teda poriadna blbost podla mna 🤣🙈 a to kocikujeme vsetci babky dedkovia tety, rucka sa da perfektne nastavit a hlavne pre mna je uzasny ze si to lahko nastavim aj na uplne najmensie cize za mna uplne super pre nizkych ludi aj vysokych
@dddominikaa125 bugaboo ma super teleskopické rúčky, ktoré sú dostatočne dlhé a preto je to super pre nižšiu maminku a vyššieho oca. Ja mám 165 a nemala som rúčku ešte ani v strednej polohe, muž má 188 a mal na najvyššej. Takže za mňa super.
@lenagawel
@danusskaaa ďakujem vám žienky. A ešte jedna otázka, ste spokojne aj so športovou sedacou časťou? Babatko je tam ako v korytku, nevadí to vývinu chrbtice a pod?
U nás bol v kocikarni zaparkovaný jeden Cybex, mám 165 cm a keď som sa k nemu postavila, tak to bolo aj na mňa SUV ale ten kočík je ináč dobrý... Skúšala by som Bugaboo, Moon, prípadne Pappas and Mammas (mne sa tie páčia najviac dizajnovo).
@lenagawel No, pozerám,že už si si odvtedy vybrala 😄
@dddominikaa125 mojej sa tam velmi paci je spokojna 🙂
@dddominikaa125 obe deti boli spokojné! Syn spal len v korytku, keďže mal nenormálne reflux a bolesti bruška. Na rovnom nedokázal spať
@danusskaaa @lenagawel este jedna vec by ma zaujimala, je mozne prehadzovat rucku na kociku a menit tym smer jazdy dietata alebo sa da otacat iba ta sedacia cast? a tiez , pouzivate na kocikovanie aj nejaku tasku alebo to mate v nejakej tasticke a hodene dole v kosiku? Dakujem 🙂
@dddominikaa125 no ono si ten vrch naklepes na tu konstrukciu stranou akou chces bud k sebe aby si videla babo alebo odseba, hocikedy si to vies len odkliknut a otocit, velmi jednucho. Ja osobne mam veci v taske a hodim to dole do kosiku lebo nemam rada ked mi tam nieco navyse visí 🙂
@dddominikaa125 preklikavas vanicku/sedák v a kom chceš smere...
@lenagawel najdi si taky, kde sa da ovladat rucka. Ja som mala inglesinu magnum, ale ty nechces taky typ vacsieho kocika.
Myslim ale, ze vacsian kociarov uz ma ovladatelnu rucku, co je super, lebo kym ja som krpata, muz je dost vysoky a to ovladanie nam pomohlo aj kvoli malemu vytahu.