Poradte pre marcove dieta kocik.
Budeme chodit aj po lesnych cestach ,sneh,mesto atd.
Aby bol skladný do auta,nie tazky kedze budem chodit hore dole po schodoch kazdy den.
Kolesá gélové a vacsie.
Vytah mame na medzi poschodí.
Ďakujem
@anjelicek26 nehovorim ze budem jazdit ja neviem kam
Ale aby zvladol aj nerovnu cestu.
Nieze to bude hrkalo co sa mi rozpadne po ceste 🙂
Pojdem pozriet ten
Jasne,ze nebude ani 1 splnat vsetko
Dokonalý kocík neexistuje
@erinka1911 kym budete vo vanicke, mozno by som kukla aj starsi Fox 3, je lahky a da aj les, ale nie extra skladny (co pri vanicke nie je ziadny) a potom si najdes uz vyslovene jednodmerny skladny a odolny sportak ked drobec vyrastie
ak budes nosit kociar po schodoch, tak by som pozerala vahu okolo 10-11kg max, to ale vcelku vylucuje gelove kolesa (su tazke)
@dzejsik tak som aj planovala
Len hlboky a potom riadny sportiak
A kvalitne vajco
Pozriem aj tento
Prepáč, ale také asi nič neexistuje... ak má zvladnut terén a dokonca sneh potrebuje širšiu zadnú nápravu a veľké kolesá q odpruženie a proste skladne to nebude. Zázračná malička konštrukcia s mini kolieskami na placku do auta na žiadnych hrboloch nebude levitovat.. niekde musíš ubrať s požiadaviek alebo kúpiť na tieto dve rôzne varianty,ktoré potrebujes, dva rôzne kočíky alebo nechas kocik v aute/pivnici a budes fieta dole schodami nosiť v nosici.. my mame bugaboo fox 5, zvlads úplne všetko ale teda skladny boh vie ako nie je vzhľadom na obrovsky vanicku a stabilny podvozok, odpruzenie a kolesá.. za to v pohode jazdim luky les a vyzerá aj tak elegantne a maly v 6 mesiacoch ma stále vo vanicke dosť miesta.