Ahojte diavčata, luskam tuto temu už nejaký čas, ale stale v tom nemam celkom jasno. Prosila by som poradit nejaký vhodný kočik pre babatko ktoré sa narodi v marci. Vacsina z vas tu pise že by nesli do trojkombinacie, že lepšie je kupit hlboký a potom investovat do kvalitného športového. Ja rozmyslam, že v marci ešte bude zima, možno aj sneh ale postupne sa zacne oteplovat, bude prsat a na dalšiu zimu už asi hlboký kočik nevyužijem ale iba športový. Tak Vás prosím o nejaké rady, pripadne modely kočikov, ktoré by boli pre nasho drobca vhodne. Pre upresnenie bývam v meste, po terénoch s nim behat nemienim, vidim to na prechadzky po chodníkoch, auto mame velke, napchame do neho aj tri kočiky takže v tomto sa obmedzovat nemusime, vytahy v dome su velke priestranne ale zas sa nechcem zruinovat iba na kočiku za 800€... Kamaratky mi davali rozne rady ale mám pocit že idealny kočik asi neexistuje, čo ma jeden druhému chyba a zas naopak. Ale aspon poradte to s čim ste boli spokojne vy. Dakujem
my sme kupili trojkombinaciu brio go, starsiu, par mesiacov pouzivanu. syn mal termin 6.3., narodil sa 27.2. teraz sa nam narodila pred necelymi dvoma tyzdnami dcera a vopzime tiez v briu, urcite by som nemenila. ten kocik je sice velky a masivny, ale je jeden z najlahsich na trhu. syna sme vozili v hlbokej vanicke do nejakeho konca augusta a este teraz nakliknem sportak, ked s nim idem niekam sama.
@kondaska1 ja som mala 3kombinaciu Inglesinu magnum. Pri oboch detoch. A iny by som ani nechcela.mne maxivyhovoval. Po vsetkych strankach..
Staci totiz zle odhrabany chodnik a mas problem. To vidim teraz,ked mame este na
"dozivanie" sportak s malymi kolieskami,ja to v tomto snehu odmietam tlacit (nie je ho vela,ale hoc aj z hlavneho mesta,chodniky su vacsinou neosetrene),mm mal co robit. Takze kebyze sa da,ja sa k mojmu milovanemu kociku vratim aj teraz, ved je do 3rokov... Pre mna bol a je dokonaly..som asi jedna z mala,co to o kociku povie.
@kondaska1 a chces kocik novy alebo sa uspokojis aj s pouzivanym? ak novy, tak z lacnejsich a podla mna stale velmi dobrych je Mutsy Transporter, maju velmi dobre riesene vanicky aj sportovu cast a podvozok zvladne aj nejaky ten teren. vanicku vyuzijes max. pol roka, takze uz na jesen a zimu vyuzijes sportovu cast. sice pises ze budes jazdit po meste, ale ked je zima ze napadne sneh a podobne, tak aj v meste sa ti pojde lepsie s kvalitnym podvozkom. ja osobne by som polrocne dieta nedavala do buginy a uz vobec nie na zimu, cize ja by som si kupila 2 kombinaciu a potom pripadne nejaku odlahcenu buginu...ale to len ak bude treba, to dopredu neodhadnes. niektore deti sa radi vyvazaju v kociku pomaly do 3 rokov, a niektore tam neobsedia a este ani nevedia chodit, ako moja dcera.
@kondaska1 ja by som pre marcove dieta uz hlboky nekupovala 🙂 bude uz v hned teplo, v marci pouzijes fusak, kryt a je to OK.. sama som dieta od marca davala do sportaka, dokonca aj skor v zime, lebo hlboky som mala taky 13r stary :D.. nikdy jej nebolo ani ako babatku zima, ked sa dobre zababušila 🙂 a to bola v nom normalne napr. v januari 🙂 obcas. Takze za mna hovorim, ze pre jarne dietatko rovno sportak, ktory sa da dať do uplnej roviny na ležkanie a hotovo. 🙂
Predavaju aj take akoby textilne vanicky s uškami a to uplne staci ako vanicka do sportaka a o 2 mesiace uz aj tak bude teplo 🙂
@katrin21 vidis..a ja som krasne hlboky vyuzila skoro 14m. A ked sa oteplilo,dala som dole vrchny kryt a mala som sportiak. Deticky sai do neho pekne zmestili este aj v zime,ked mali tych 8-12m. Dcerka totiz zazila tuhu zimu,je koncom marca narodena a este par dni po jej prvych narodeninach som ju vozila v hlbokom kociku vo fusaku,lebo bol sneh.
Ja som maximalne spokojna s trojkombinaciou teutonia cosmo, pisala som aj recenziu do wiki na modrom koniku. Nova vsak stala vyse 900 eur. Je to vsak kvalitny kocik, takze aj pouzivana by bola podla mna v pohode.
Dakujem za Vaše postrehy, dnes sme akurát kupili PP book plus completo modular 2014 ale s tým novším S podvozkom. A som nim uplne nadšená, je nie len krasny, ale velmi lahucky, jednoducho sa ovlada a ostatné zistim až v marci 😀
Mozes skusit aj skupinu Kočíkovo.
Tam je vela bab v obraze o kocikoch 😉