Kočík pre letné dieťa

pani_holubova
Včera o 13:03

Ahojte potrebujem poradiť, už nemám taký prehľad a ponuky je veľa 🙂 mám po staršej kočík Bebetto Luca s nafukovacími kolesami, bola zimné dieťa, bola som s ním spokojna 🙂 bude mi treba druhý kočík, tento si necham na terasu a chcela by som druhý nový. Len tu nastáva moja dilema. Kočíky čo sa mi páčia Moon Resea, Piu a Petite Mars Icon majú penové kolesa, nemám s tým skúsenosť. Teda mám na športovom petite Mars Street ale potom som dokúpila nafukovacie, pretože sa mi nepáčilo ako sa do tých penových nabili kamienky, hrkotalo to. Tak mám otázku či pre kočíkovanie v lete, na jeseň, možno aj kus v zime stačia také kolieska alebo vyrábajú aj nejaký novší typ s nafukovacími? Bývame na deti, nerovným terén sa nájde, obrubníky.

Budem rada ak mi napíšete typ aký ste mali, aj porovnali ak máte skúsenosť 🙂 chcela by som asi novší ročník, ale nemusí, chcem z bazáru 🙂

Ďakujem 🙂

dzejsik
Včera o 17:45

@pani_holubova Moon Resea S akurát používame s druhým dieťaťom a kolesá sú z tvrdenej gumy (tak isto má aj Piu), ten kočík prejde všetko, iba neodhrnutý 20 cm sneh minulý týždeň nedal, ale to nedá žiadny 😁
a dohľadala som do aj Icon, takisto sú to gumené kolesá (máme aj P&M Royal, kde ich použili, ten tiež prešiel vždy všade po 2 r ako nový)

dzejsik
Včera o 17:50

@pani_holubova a áno najstarší P&M Street mal penové, ale novšie ročníky už robia buď nafukovacie s označením Air alebo z tvrdenej gumy s označením RWS

pani_holubova
autor
Včera o 18:38

@dzejsik no tie RWS sme mali ale mne sa to nepáčilo :/ v porovnaní s nafukovacími to na našej ceste hrkotalo

dzejsik
Včera o 21:09

no na Moone kolesá určite nehrkotajú ani sa kamienky nezapichávajú, super sa ovláda, aj manžel si ho chváli 🙂 a to sme prvý kočík dostali od známych s ozaj penovými kolesami, kde sa fakt všetko zapichlo a išiel veľmi rýchlo preč z domu

mozno ked tak pozri na bazari Moon Nuova Air - je o daco tazsi ako tie co pises, ale ma nafukovacie kolesa a dobre recenzie