Kočík pre dvojročné dieťa

adelajda25
28. máj 2021

Maminky poraďte športový kočík pre 2 ročné dieťa cca 13kg.
Požiadavky: veľký, ale naozaj veľký nákupný košík, ľahký a hlavne aby sa vedel spratne a šikovne poskladať do auta a tam aj ostávať.
Zvažovala som Petite Mars Easy, no príde mi nízke sedenie a tak nemá veľkú perspektívu pri raste synčeka.

Viem, že táto téma sa tu už objavila, ale každým rokom pribúdajú nové modely.

nika82
28. máj 2021

a co VALCO

dzejsik
28. máj 2021

@adelajda25 Oyster Zero, Mutsy Nexo ? Nižšie sedenie pri kočíkoch pre staršie deti býva preto, aby mohli do kočíka vyliezať sami.

damiana1992
28. máj 2021

Načo je 2r kočík?

xjakubikovak
28. máj 2021

@damiana1992 na presun napríklad? keby mam so synom chodit iba pesi tak sa nikdy nikam nedostanem (nenakupim atd.) zas 2-rocne dieta nieje take velke.

danieladugard
28. máj 2021

Joie mytrax je fajn, cenovo aj 🙂

dzejsik
28. máj 2021

@danieladugard ten sa nam hrozne rozvrzgal a predne kolieska hrkali ...aj napriek premazavaniu pravidelnemu

ja_mama
28. máj 2021

My mame prave ten Easy a mala ma 2 roky...sedenie oproti ostatnym sportakom sa mi nezda vyrazne nizsie, mozno tak max 2cm co som mala sancu prirovnat. Ja som s nim spokojna, nie je vsak velmi do terenu, aj ked ja ho teda nesetrim a zatial drzi bez problemov 😀 za tu cenu toho vydrzi riadne...a kosik paradne velky, aj odrazadlo aj celu vybavu na ihrisko bez problemov zmestim, aj nakup velky. Na spanie v kociku je to ale uz len tak tak na dlzku, skor ho vyuzivam len na presun a nakup.

danieladugard
28. máj 2021

@dzejsik vážne? To nejaký zlý kus? 🤯 Chodím s nim po lesoch a pod so 17kg dcérou a drží ani ho nepočuť. 🤷‍♀️

dzejsik
29. máj 2021

@danieladugard neviem, aj susedom vŕzga ... ale je možné, že na to vo výrobe začali viac dbať, lebo bola éra sťažovania sa na hrkotanie 🙂

ajka0207
29. máj 2021

@damiana1992 tak dvojročné viac ako 3 km nezajde. Bez kočíka by som nikam nezasla.

adelajda25
autor
29. máj 2021

Ďakujem žienky. Chcem mať kočík skôr pre istotu alebo aj keď pôjdeme do ZOO, vlakom atď, aby som na krpca nebola sama. Ten košík pod sedadlom využiť na odvoz odrážadla a drobností.. taký mám úmysel

adelajda25
autor
29. máj 2021

@ja_mama prosím ťa nemohla by si mi poslať nejaké foto? Ani nie samotného kočíka, ale ako ti dieťatko sedí príp. leží v ňom a ešte info, koľko má kg/cm.. všade nachádzam len foto kočíka, ale neviem ako padne dieťaťu alebo mamine pri chôdzi

ja_mama
29. máj 2021

@adelajda25 oki ked pojdeme na nom von odfotim a poslem do spravy aj s info, co som pozerala tak s kocikom fotku mam poslednu snad z jesene a to uz je teda rozdiel 😀