Kočík pre dvojročné dieťa

luckaschmidtova
10. dec 2020

Dobrý deň, viete mi prosím poradiť aký kočík by vyhovoval pre 2 ročné dieťa ?
Dcérka spáva v kočíku každý deň v každom počasí, ale už je jej malý. Chcela by som taký do ktorého by sa zmestila aj na budúcu zimu. Ďakujem za radu 🙂

saska121212
10. dec 2020

@luckaschmidtova aký máš finančný rozpočet ? My mame joie Mytrax a sme spokojní, pripadne petite&mars street, britax go big, britax b motion 4 plus, Bebetto rainbow. Skús pozrieť niečo 😊

ildiko36
10. dec 2020

@luckaschmidtova mi mame petit mars street.syn má 2, 5r a vyše 20kg🤕ale ešte v pohode sa zmesti v tom. Lahko sa to posklada, ja som s tým veľmi spokojná

majamat
10. dec 2020

mala som Baby Jogger city mini ( su aj vyssie verzie s lepsimi kolesami a tusim aj na vyssiu hmotnost ) a ten ej dost velky.

schoki
10. dec 2020

Ahoj,a aky mas teraz?Ja som menila kvoli velkost a vahe drobca Joile Lit.4 air.za Britac B-motion 4 Plus.Bola som velmi spokojna.Britax ma velmi dlhu loznu plochu aj s fusakom.Mne vadil len sikmy sed,ale drobcovi nie.

simona92101
10. dec 2020

@luckaschmidtova velkostne je fajn Britax b motion alebo B agile.mame B agile 4plus, dcerka ma 21m, je dlha,a lozna plocha je kralovska.sed sa da upravit obycajnym popruhom na suchy zips,len sa prevlecie pod chrbtovou castou(par centova zalezitost). Sice je dost tazky,ale na spanie super

lenkatroj
10. dec 2020

aj kociky od Valco Baby su celkom velke, pozrela by som napriklad Valco Baby Snap 4 . My mame Snap Ultra Trend (koli moznosti otocit "sedadlo" do oboch smerov, kedze sme kupovali, ked mal maly asi 5 mesiacov).
Nasa 2.5 rocna vysoka slecna v nom v pohode sedela so strieskou nesklopenou, lezanie som neskusala. No Ultra Trend ma tu cast na opretie podrazky topanok na pevno primontovanu, Snap 4 ju ma riesenu inak, cize poskytuje mozno dlhsiu plochu na lezanie...

nikpa
10. dec 2020

@luckaschmidtova britax b motion plus