Kočík pre dvojičky značky Mikado

ester1992
27. júl 2020

Ahojte baby, nemáte skúsenosť s touto značkou kočíkov? Je za velmi dobrú cenu na to, že je nový a pre dvojičky , len nepoznám tuto značku a tak sa bojím hneď objednať. Išla by som ho pozrieť, ale predajnu majú iba v Bardejove a to je od nás strasne ďaleko. Ďakujem za vaše postrehy
https://www.svetkocikov.sk/kociky.mikado/mikado...

paladia
27. júl 2020

@ester1992 že je zly link, neukazuje aký model chceš. Skus pridať ešte raz alebo napísať názov.

ester1992
autor
27. júl 2020
ester1992
autor
27. júl 2020

@paladia vďaka , opravené 😉

paladia
27. júl 2020

@ester1992 tak to je na zváženie, čo od kočíka očakávas. Tento by mal podľa popisu prejsť bežnými dverami. Ale.... Úprimne neverím, že váži iba 15 kg a ak aj je to ozaj tak, potom je na zvážení pevnosť konštrukcie. Ďalšia vec, žiadne vaničky, iba vložené tašky. Mne by to vadilo. Ak ale potrebuješ prenášať deti napr. na poschodie bez výťahu, môže to byť praktické. Každopádne je to starší model,takze netreba očakávať extra funkčnosť. Celková cena za 3kombi je tiež na povazenie. A mne osobne sa nepáči vzhľadom. Vyzerá ako kočík spred 10 rokov, v ktorom sa vozil môj bratranec. S vaničkami vedľa seba a šírkou do 80 cm by som poradila pozrieť ešte Teddy Solar Duo S, Dorjan Twin, Bugaboo Donkey Twin, pripadne valco duo s dokúpenim vaničiek.

smoulo33
1. aug 2020

@ester1992 dobrý deň. Predávam kočík. Ak chcete, tak na kuknite do mojich inzerátov. Predávam spolu s fusakmi, dekami. Ďakujem