Ahojte
Podarilo sa mi najst kocik- Teutonia Team Cosmo, ktory je celkom pekny a vyzera aj dost prakticky -najma rozmerovo- co v nasom mini byte a mini vytahu je dost dolezite. Avsak moje nadsenie hned kleslo, ked som videla rozmery vaniciek - su siroke len 29 cm. Babatka cakame zaciatkom marca, kedy este moze byt celkom zima, takze mozno bude treba este fusaky a tak si nie som celkom ista, ci by im to stacilo. Nechcela by som totiz kupit kocik ktory sice pasuje do vytahu ale rozmery su na ukor pohodlia babatiek.
Mate niekto tento kocik? Myslite, ze 29cm cirka vanicky pre novorodeniatka staci? Pripadne by ste vedeli odporucit nejaky iny dvojickovsky kocik, ktory je podobne skvely? 🙂 Strasne sa mi nepacia tie kociky, kde je vanicka nad vanickou s tym, ze babo, ktore je dole je skoro cele zakryte vanickou, co je nad nim ( nieco na sposob tohto https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn...) A hlavne, velmi dolezite - na deti chcem vidiet, takze musia sediet tvarickou oproti mne a nie chrbtom 🙂
Dakujem za vsetky tipy a rady 🙂
@viciouss no, celý príspevok sa mi vymazal 🙄
Takže už len v skratke 😀 ak vedľa seba tak jednoznačne bumbleride indie twin
A ak by som z nejakého dôvodu musela voliť kočík za sebou tak baby jogger city select