Prosim vas mate niekto skusenosti s tymto kocikom pre dvojicky alebo znackou? Poradtehttps://www.svetkocikov.sk/kociky.mikado/mikado...
@deni9 Ahoj 🙂 Ja nemám skúsenosť s týmto kočíkom, ale samozrejme, že je krásny.... Ja čakám tiež dvojičky a práve kvôli praktičnosti som kúpila taký, kde sú detičky za sebou 😊 Ale ak ti vyhovuje takýto širší, tak prečo nie 😉
Kúp bugaboo donkey ten sa ti zmesti aj cez dvere...
Ahoj ja som mala len inú farebnú kombináciu. Som nízka a pre mna bol veľmi robustný,ťažko sa mi rozkladal(vlastne sama by som ho nerozložila).Predala som ho a kúpili sme rovno športový kočík.
@deni9 ahoj. dnes sme boli v inej predajni kočíkov. Hlavne preto aby som videla rôzne varianty kočíkov pre dvojičky a aby som si ich mohla vyskúšať. Mali kočiare iných značiek a za iné ceny. Samozrejme každý má výhody a nevýhody. Chcela by som určite vidieť niekde aj tento. Kočiar kde sú deti nad sebou je super kôli šírke, ale inak ma neoslovil. Vedľa seba je často problém so šírkou, aj keď u tejto značky som pozerala že je šírka menej ako 80cm čo je super. A preto ho zvažujeme aj my. Daj prosím ťa vedieť ako si sa rozhodla
Este mi nedosiel, nebol na sklade tak mi ho objednali a pride az v polovicu aprila,mne to zatial nesuri....Potom dam vediet
tak to neviem
@deni9 skôr v tej funkčnosti že keď príde či vyzerá že sa nám rozpadne alebo je fajn. (Nejde mi do hlavy že niektoré kociky pre dvojičky vedia stať 1700 EUR a niektoré 500 )
Stále v tom hľadám nejaký háčik 🙂 a hlavne teda či je skutočne ako na foto tak možno nejaké real foto 🙂 a vaše prvé dojmy 🙂
@deni9 mozem sa spytat vojde sa teda cez klasicke dvere?
@dublinka22 ahojte. Toto by aj mna zaujimalo ci vojde cez dvere 80 cm. Ja som objednala Jedo duo, s tym ze konstrukcia ma 79,5cm, samozrejme cez dvere neprejdem 🙈🤦
@dublinka22 Konstrukcia je 77cm takze cez 80 dvere prejde
@deni9 ahoj pozerám že pred rokom si objednávalo tento kočiar mam o neho záujem tiež keďže čakáme dvojicky aký máš názor na tento kociarik keď už si ho používala mala si nejaký problém pri skladaní alebo cez prechádzanie cez dvere ? Ďakujem za odpoved
@michaela5137 Ahoj, ja som spokojná ľahko sa ovlada, aj sklada rozklada, prejde cez dvere ale len 80cm , my z kociarom chodime len vonku na prechadzky...nikde inde sme z nim neboli takže neviem povedať ci prejde cez iné dvere
@deni9 máš aj nejaké fotky toho kočiara ? Rada by som ho videla s nie len tie fotky sú na nete 😊
s tymto osobne nemam skusenosti no treba si zvazit ci a kolko ho budes vyuzivat ci budes sama chodit s detmi "von" lekar, nakupy... v tom pripade casto sedacky vedla seba neprejdu cez klasicke dvere a bud musis rozsirovat dvere alebo proste nevojdes dovnutra, napr. cez pokladnu v potravinach... za mna jednoznacke sedacky za sebou/oproti sebe ak chces byt svojpomocne pojazdna