Kočík pre dvojičky Mikado Twin Goldstar 2020

deni9
8. feb 2021

Prosim vas mate niekto skusenosti s tymto kocikom pre dvojicky alebo znackou? Poradtehttps://www.svetkocikov.sk/kociky.mikado/mikado...

kacena4
8. feb 2021

s tymto osobne nemam skusenosti no treba si zvazit ci a kolko ho budes vyuzivat ci budes sama chodit s detmi "von" lekar, nakupy... v tom pripade casto sedacky vedla seba neprejdu cez klasicke dvere a bud musis rozsirovat dvere alebo proste nevojdes dovnutra, napr. cez pokladnu v potravinach... za mna jednoznacke sedacky za sebou/oproti sebe ak chces byt svojpomocne pojazdna

janulka2805
8. feb 2021

@deni9 Ahoj 🙂 Ja nemám skúsenosť s týmto kočíkom, ale samozrejme, že je krásny.... Ja čakám tiež dvojičky a práve kvôli praktičnosti som kúpila taký, kde sú detičky za sebou 😊 Ale ak ti vyhovuje takýto širší, tak prečo nie 😉

090255
8. feb 2021

Kúp bugaboo donkey ten sa ti zmesti aj cez dvere...

martinals
8. feb 2021

Ahoj ja som mala len inú farebnú kombináciu. Som nízka a pre mna bol veľmi robustný,ťažko sa mi rozkladal(vlastne sama by som ho nerozložila).Predala som ho a kúpili sme rovno športový kočík.

martinals
8. feb 2021
1236lenca
17. feb 2021

@deni9 ahoj. dnes sme boli v inej predajni kočíkov. Hlavne preto aby som videla rôzne varianty kočíkov pre dvojičky a aby som si ich mohla vyskúšať. Mali kočiare iných značiek a za iné ceny. Samozrejme každý má výhody a nevýhody. Chcela by som určite vidieť niekde aj tento. Kočiar kde sú deti nad sebou je super kôli šírke, ale inak ma neoslovil. Vedľa seba je často problém so šírkou, aj keď u tejto značky som pozerala že je šírka menej ako 80cm čo je super. A preto ho zvažujeme aj my. Daj prosím ťa vedieť ako si sa rozhodla

deni9
autor
20. feb 2021

@1236lenca zvažujem ho,ak ho kupime tak napíšem potom 🙂

1236lenca
21. feb 2021

@deni9 super ďakujem

petra5ka5
18. mar 2021

@deni9 ahoj, kupila si, prosim? Aj ja uvazujem nad nim.

deni9
autor
18. mar 2021

@petra5ka5 Ahoj ano objednala som uz

petra5ka5
19. mar 2021

@deni9 si s nim spokojna? Ja ho potrebujem na leto, ked by si posuvala.

deni9
autor
19. mar 2021

Este mi nedosiel, nebol na sklade tak mi ho objednali a pride az v polovicu aprila,mne to zatial nesuri....Potom dam vediet

petra5ka5
19. mar 2021

@deni9 este prosim- nikde neviem najst, ci sa tam daju dat adaptery na cybex vajickam. Nevies?

deni9
autor
19. mar 2021

tak to neviem

1236lenca
19. mar 2021

@petra5ka5 ja som volala do svetkocikov ohľadom vajíčok. Myslím že pani mi povedala že len ten ich typ tam pasuje, ale ze nie sú nic moc tie vajíčka. Trošku ma to odradilo

adri15
2. apr 2021

@deni9
Prosím vás nevieme sa nejako spojiť ? Ja sa dva mesiace rozhodujem o kúpu toho kočíka a mám strach :/
Veľmi by ste mi pomohla 🙂
Ďakujem

deni9
autor
2. apr 2021

@adri15 Dobry den,no ja som sa tiez dlho rozhodovala,mne sa tento kocik najviac pacil a tiez tam pisu ze uz ma vsetku vybavu aj cena je OK.... som zvedava aky bude ma mi prist v polovici aprila. Jasne a v com potrebujete poradit?

adri15
2. apr 2021

@deni9 skôr v tej funkčnosti že keď príde či vyzerá že sa nám rozpadne alebo je fajn. (Nejde mi do hlavy že niektoré kociky pre dvojičky vedia stať 1700 EUR a niektoré 500 )
Stále v tom hľadám nejaký háčik 🙂 a hlavne teda či je skutočne ako na foto tak možno nejaké real foto 🙂 a vaše prvé dojmy 🙂

deni9
autor
3. apr 2021

@adri15 Tu otazku som si aj ja polozila preco su tak niektore kociky strasne drahe a ine lacnejsie mozno to bude aj znackou,ale zas ja nepotrebujem nejaky znackovy drahy kocik....napisem vam ked mi dojde

deni9
autor
25. apr 2021

@adri15 Ahoj tak konecne mi dosiel ten kocik o ktorom sme sa bavili ja som velmi spokojna zatial vsetko je tak ako bolo v popise a tiez je taky pekny ako na obrazku

dublinka22
15. jún 2021

@deni9 mozem sa spytat vojde sa teda cez klasicke dvere?

1236lenca
15. jún 2021

@dublinka22 ahojte. Toto by aj mna zaujimalo ci vojde cez dvere 80 cm. Ja som objednala Jedo duo, s tym ze konstrukcia ma 79,5cm, samozrejme cez dvere neprejdem 🙈🤦

deni9
autor
15. jún 2021

@dublinka22 Konstrukcia je 77cm takze cez 80 dvere prejde

michaela5137
3. feb 2022

@deni9 ahoj pozerám že pred rokom si objednávalo tento kočiar mam o neho záujem tiež keďže čakáme dvojicky aký máš názor na tento kociarik keď už si ho používala mala si nejaký problém pri skladaní alebo cez prechádzanie cez dvere ? Ďakujem za odpoved

deni9
autor
3. feb 2022

@michaela5137 Ahoj, ja som spokojná ľahko sa ovlada, aj sklada rozklada, prejde cez dvere ale len 80cm , my z kociarom chodime len vonku na prechadzky...nikde inde sme z nim neboli takže neviem povedať ci prejde cez iné dvere

michaela5137
3. feb 2022

@deni9 máš aj nejaké fotky toho kočiara ? Rada by som ho videla s nie len tie fotky sú na nete 😊