Prosím vás poradí mi nieaka mamička kde na Slovensku kupovala v kamennej predajni kocik pre dvojicky nechcem kúpiť macku vo vreci.Ďakujem
To ti neporadím, ale poradím ti pozrieť značku Bugaboo model Buffallo, neskutočne vyzerá ten kočík. Prípade baby jogger pre dvojičky. Mali sme susedu, tá malých kočíkovala v staršom Bumblebee, ten nájdeš tiež za fajn cenu. Odporúčam pozrieť aj bazáre, vieš ušetriť peknú čiastku a kúpiť ešte stále krásny kočík.
Skús Máme doma dvojičky skupinu na fb, mamičky predávajú kočíky v top stave za super ceny. Možno máš niekoho v okolí, kto posúva. Na sk je len veľmi málo predajní kde sa to dá, ak vôbec. Myslím že jedna je v KE
To nvm. Mám icandy.
Je to Bugaboo Donkey 🙂 (Buffalo je starší model klasického kočíka). Bugaboo kočíky sú super, to budeš určite spokojná 😊
@miniatura14 hop moja chyba, áno, donkey som myslela samozrejme 🫣
v Brendon Bratislava, videla som tam naživo aj kočík pre trojičky. https://www.brendon.sk/dvojickovske-a-surodenec...
Zdravím, a odkiaľ ste? V PP je predajňa a možno majú nejaké na predajni. My sme mali TFK twinner twist duo. Super kočiar nemeckej značky.
Ja tiež akurát prezeram. Na Slovensku som našla predajne no akurát Thule.. ak nemáš ďaleko Ostravy tam je predajňa čo sa špecializuje priam na dvojičky a tam si vieš popozerať viacej