ahojte prosim vas pomozte mi vybrat kocik nejaky dobry kocik pre dvojicky neviem si vybrat dorjan alebo TFK a este BUMBLERIDE preco radsej nevyrabaju len jeden 🙂
🙂 len ako mam vyberat podla ceny alebo kvality ja chcem nejaky taky nech manzelka je spokojna chcem kupit raz a poriadny
mozem vediet ako sa dostanem do toho bazariku
@slavko01 bumbleride indie twin jednoznačne 😉
@slavko01 dorjan urcite nie, je velmi siroky a tazky. neprejdete s nim cez bezne 80 cm dvere a pri tlaceni sa zapoti aj chlap, nieto zena po porode.
mali sme bumbleride a boli sme spokojni. akurat ma nestastne vyriesenu konkstrukciu, takze ak mas kazovy vyrobok, resp. nedavas dost pozor (pripadne oboje), moze sa zlomit. a este ma trosku neprakticky vyriesene sedenie-operadlo sa zdviha pomocou stahovacej pasky, a neda sa dat do praveho uhla, takze dieta nesedi rovno. my sme kvoli tomu kocik menili v 9 mes. veku. ale dovtedy velka spokojnost.
TFK som mala v ruke len chvilku, ovladal sa lahko, ale ako ma riesene sedenie, netusim...
inak vyzera to tak, ze chcete kocik so sedenim vedla seba🙂, tam fakt nie je velmi vela moznosti. a urcite by som ti odporucila radsej drahsi z druhej ruky ako lacny novy..kuk do bazaru, trebars aj tu na MK
jaj, a este pozrite easy walker-je sice najdrahsi z tych, co tu spominame, ale super.
My mame momentalne TFK a max spokojnost.
dakujem pekne nieco vymyslim najradsej by som ich vyskusal ale v okoli popradu ich nemaju nikde v predajni a ten easy walker myslim ze neje az o tolko drahsi myslim ze to je 100eur.a neviem z bazaru nechcem radsej kupim nove aj so zarukou a mam pouzite
@slavko01 presne tuto dilemu, aky kocik pre dvojicky, som riesila pred nieco vyse pol rokom... Zo vsetkeho co som mala moznost vidiet a vyskusat, mi najlepsie vysie Easy Walker Duo. Ten sme nakoniec aj kupili a mameho doma. Som s nim maximalne spokojna, a neviem si ho vynachvalit. Je to sice drahsia investicia, ale urcite sa to oplati. Vrelo odporucam ;)
len easy walker duo ma take nepekne farby
@slavko01 ja odporucam Baby Jogger City Select....zmestila som sa s nim zatial vsade, aj do maleho panelakoveho vytahu....a v pohode sa da utlacit aj s troma detmi 😉 /2 v kociku a tretie na skejtiku/ 😉
ja neviem ale mne sa paci sedenie vedla seba nic v zlom ale tie za sebou pripadaju ako harmonika 🙂 ale kazdy ma iny vkus
ten strieborny vyzera pekne skor mi pripomina bielu na fotkach uvidim hadam nieco vyberiem mame este cas 4 mesiace ale chcem ho mat vybrany skor
@slavko01 ak chces kociar kotry budete pouzivat najme von, chodniku ... tak vedla seba a bumbleride sa mi najviac paci neni take monstrum ako duo walker , ak budete s nim chodit medzi ludi - obchodny dom, kostol, lekar, vsetko ine v budovach katastrofa, uhresis sa. alebo ludia ktory budu musiet odskakovat preto vtedy je lepsie mat aj kociar za sebou. Zaruky na kociar ti extra netreba, 3r. vydrzi kazdy kociar a minut 1 vyplatu na kociar sa mi zda vyhodene peniaze.
ale kupit kocik od ruky a sa mi rosipe myslim ze neje tiez nic moc
ja len tak od ruky napisem..... ja som z dvojcat a daaaaaavno tomu neboli dvoj kociky ked sme sa narodili tak moj starky "zbuchal" z dvoch kocikov jeden pre nas ale bol tam taky mini problem. ze nebol vyvazeny takze ked mama dala jednu z nas do kocika tak sme sa vykotili 😎 😀 takze musela nas davat naraz obe 😉
@slavko01 a preco nie? co sa moze kociaru stat aby sa nemohol pouzivat? mam 4 dvojkociare, 2 nove teda nove som kupila, 2 uz su 8+r. a vsetky su pouzitelne , nic neni potrhane, skrabance aj na novom kociari budes mat do mesiaca pri skladani do auta, atd.... detom vobec neuskodis ked s budu vozit v pouzitom kociari, casto zena zisti, ze jej druh kociara nevyhovuje a potom ho po roku predava a kupuje iny, alebo ako ja skoncila som po 3r so 4mi.
@slavko01 pre dvojicky ich je menej,pre jedno mas este 5x tolko znaciek 🙂