Kočík pre dvojičky

cubos
27. nov 2022

Ahojte, pomaličky som začala pozerat kočíky na trhu pre dvojičky ale nejak neviem ani čo mám pozerat.
Hlavne by som chcela nech ho môžeme používať aj ako vaničku a aj ako športový.
Je lepšie sedenie vedla seba alebo tandemové sedenie?
Zasa som si všimla že sú kočíky za 1500eur a aj za 500eur a teda neviem či je v tej kvalite až taký rozdiel kedže sa ceny velmy líšia.
Mamičky ktoré mate dvojičky, pomožte prosím.
Samozrejme aj mamičky ktoré nemate dvojičky, čo ste pozerali pri kočíku ako priority?
Ste sa nebáli objednat aj cez net alebo ste išli rovno do obchodu? Dakujem 🙂

gionella
27. nov 2022

@cubos ja som mala na začiatok easywalker bol parádny com vaniciek týka a kolies a celkovo trekovej konštrukcie, no ta športová časť bola
Na moj vkus príliš
Otvorená. Taký podobný je ešte Bumbleride, ten aj sportove časti mal lepšie striesky a veľmi pekne farby. Ja som mala, podmienku že chcem poriadne vidieť na oboch takze som ani iný ako vedľa seba nepozerala. Neviem aký máte kufor auta to treba zohľadniť. A výťahy- to je kamen úrazu poväčšine. A urcite radšej z tých kvalitných vyberať a z bazarika ako nový a lacný.
Potom sme
Si kúpili baby jogger city mini - asi okolo roku a pol/ dvoch. Ten je parádny keď sú deti už väčšie. Ľahučký, spratny super striesky a veľa priestoru. Za mna by som ti okresala okruh kt skúmaj na bumbleride, bugaboo chvália ( no nemám skúsenosť s dvojkovým) Britax a moj milovaný Babyjogger - a ak by si chcela taký že za sebou alebo že v prípade potreby máš aj jednokocik tak Babyjogger city select. Inak mali sme do auta ked už boli fakt veľkí aj golfac cosatto ten bol na golfac tiež fajn (a krásne dizajny majú)

kacena4
27. nov 2022

neporadim konkretnu znacku ja som mala dvojickovsky davnejsie, ale zalezi ci do mesta, na dedinu, ci budes jazdit autom sama... za mna vyhral (mala som viacero) za sebou (mohla som aj na nakup lebo som vosla medzi pokladne aj do uzkych dveri) dnes uz su aj "nad" sebou takze nie su take dlhe a tazke ako volakedy

cubos
autor
27. nov 2022

@gionella dakujem krasne za odpoved akurat som na tom bubleride našla jeden krasny pre dvojičky, vyzera byt prakticky a cenovo celkom ok 😊

katie253
27. nov 2022

@cubos my máme chlapcov po roku. Kúpili sme tandem. Baby jogger city select. Cez bazos.

xxxxxnnnnn
27. nov 2022

@cubos Ahoj, pozri sem https://www.modrykonik.sk/kocikopedia/search/re...

Alebo napíš do Kočíkovej poradni. Kočíková poradkyňa Ľudka Ti určite dobre poradí https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/kocikov...