Dobry den. Vedeli by ste mi poradit tie ktore mate doma dvojicky s akym kočikom ste boli spokojne? Oplati sa kupovat dvojkočik? Dakujem
musis zistit ci budes chodit s detmi sama, alebo s doprovodom a ako casto. pre mna bol vyhodnejsi kocik so vanickami za sebou nie vedla seba, nakolko som bola total sebestacna a mohla som sa dostat vsade aj do uzkych dveri u doktora ci vchodovych dveri a nemusela pokazde risit ako cez ne prejdem presla som aj cez pokladne v obchode... a ci sa oplati... zalezi ako pisem ci budes chodit sama alebo nie, ak budete vzdy dva na deti mozes mat aj jednokociky ale podla mna je to neprakticke
Jup. Za sebou. Nemala som dvojicky ale po sebe. Mame iCandy. Super kupa.
pozri si dvojickovsky kocar bumleride,ma vedl seba vanicky a zmesti sa do bsetkych dveri.Aj velke kolesa ,sice mafukovacie ale aspon mozes aj do terenu s nim ist.
Teta mala dvojičky a konštatovala to že lepší kočík je keď sú vaničky za sebou ako veľa seba lebo sa nikde nezmestila. Zas estecikejšie a krajšie to vyzeralo keď boli vedľa seba.. Mala vlastne tusim že 3 kombinacia takže využili…