Ahojte. Potrebujem poradiť. Budúce leto sa nám narodil naše druhé dieťa. Dcérka v tom čase bude mať 2 roky. Neviem ako vyriešiť kocikovanie mladšieho prípadne aj cesty do obchodu a pod.
Ide o to, že taký ten klasický surodenecky kočiar vedľa seba čo sú miesta tak sa nám nevojde do výťahu.
Rozmýšľam že asi to mladšie budem brať v nosiči ? A staršie v športiaku ? Dcéra už teraz dlho nevydrží v kocari ozaj len tu cestu do obchodu a späť.
Keď pôjdeme niekam na výlet alebo pôjdeme aj s mužom tak nie je problém tlačiť každý 1 kočiar tak rozmýšľam že necháme dvere športiak a plus ešte jeden dokupime. Predsa keď napr pôjdeme na výlety je dobré mať pre každé dieťa kočík aby si mohla aj dcéra oddýchnuť v ňom.
Ak je tu niekto kto mal takýto rozdiel medzi deťmi ako ste to riešili ?
Ahoj, mám na predaj bugaboo donkey, súrodenecký, ver, že vojde aj do výťahu, dá sa stiahnuť na monoverziu a pripnúť skajtik pre staršie. Kľudne napíš ip.
@hederamonstera ja keď som mala jedno v nosiči, druhé chcelo ísť tiež na ruky.
@hederamonstera no ved to :D
Nekupuj zatial nic a uvidis.. zo začiatku aj tak nebudete na dlho asi vonku/v obchode, tolko starsie dieta zvladne prejst. Este mate dost casu, dovtedy bude uz riadny chodec si myslim..a kebyze nie, kúpite co budete potrebovať
Chcela som veľký surodenecký kočík, nie tie poschodové, za sebou, takže bol v kočíkarni, hore iba vanička, tam som šupla menšieho a zišli sme dole, cvakla som vaničku na konštrukciu a hurá do sveta.
Mam 22mesacneho a 7 mesacneho a stale som sa nerozhodla😂 ale dost ma to obmedzuje, ze nemozem s oboma naraz niekam ist, takze ideme kupovat surodenecky kociar, kde su uz len sportove casti. Tiez som chcela nosit a druheho v kociari ale za prve mi odisiel po porode chrbat a za druhe, ked som mala babo v nosici, bola som strasne nemotorna a teda nahanaj 1,5rocne dieta pri ceste s tym…pockala by som kym sa babo narodi a uvidis ci to zvladnes v nosici alebo kupite kociar.