Kočík pre chlapca, ktorý sa narodí v októbri

18. jún 2022

Ahojte ženy
Poraďte mi prosím, v októbri čakáme chlapčeka a neviem vôbec aký kočík zvoliť. Bývame na Orave takže dlha zima, sneh, lad…
Hľadám nejakú najlepšie dvojkombináciu- vanička + športový, najlepšie do 800€
Ďakujem za radu 😇

karhu
18. jún 2022

baby merc

vierka0508
18. jún 2022

Ja mam chalanov október/november a mala som pri oboch camarelo. Vanicka veľká, teraz ma syn 8 mesiacov a stale sa do nej zmesti, a v zime ked mas fusak treba ozaj velku vanicku, lebo aj chlapci su vacsinou vacsi. Kolieska ma v zime nikdy nesklamali a da sa dostatocne zakryt proti vetru.

uriva
18. jún 2022

Ja som mala deti september a druhé august, obe som do ďalšieho leta(máj/jún) mala vo vaničke Bexa, ktorá je naozaj veľká a super, cenovo paráda. Ale športová časť je tam zlá - je zle umiestnený "medzinožný popruh" a keď dieťa samo nesedí, tak má nalomený chrbát, lebo ho to posúva dole. Ale podľa mňa je lepšie kúpiť len vaničku + vajíčko z Bexy a potom som si kupovala nový športový (napriek športovej časti z Bexy, ktorú som mala, lenže problém som opísala vyššie).

jaskolka
18. jún 2022

Ja som takisto mala prveho októbrového, dedina pod Tatrami,žiadne chodníky, len taky ten oddelený pas cesty. Takže boli požiadavky na toto
Kúpili sme Milu kids,bola som neskutočne spokojná, veľký, priestranný aj s fusakom (a to syn nebol nijake tintitko, vyše 4 kila po narodení) nezastavilo ho nič, ani sneh, ani ľad, ani poľné cesty, smiali sme sa, že to je traktor😆
Zároveň bol veľmi ľahký na ovládanie, nezadrhaval, jednou rukou sa dá ovládať, a pritom aj na pohľad pekný a elegantný. Plus sa dal "hupat".
Možno je to lacná Poľska značka, ale ja som s nim spokojná, momentálne ho používam aj pri dcére, takže odvozene dve deti a nejako na ňom "nevidno". Jedine co je taky nedostatok, je jeho nespratnost pri cestovaní, ale to je asi pri vsetkych dvojkombinaciach, že potrebuješ zložiť podvozok aj tu vrchnú časť osobitne
Za mňa Milu kids odporúčam.

evica17
18. jún 2022

J takto poviem, ja som z Oravy, dieťa v novembri a stačil hocaký kočík,mali sme s nafukovacimi kolieskami veľkými, mle by to nedali ten sneh. Netreba ten výber kočíka dáko prežívať.

diamond007
18. jún 2022

Žiadny, do augusta to má čas.

vsetkopredietatko
20. jún 2022

Odporúčam abc design Salsa 4 air. Podrobná recenzia je na mojom profile.
Za mňa top nemecký kočík a za výbornú cenu. Použiteľný aj pre viac detí, pretože je kvalitný. Ak máte otázku, kľudne sa pýtajte.

simaleja
20. jún 2022

My sme mali @teutonia_trio extra veľká vanička ,, že fusak aj babo sa v ňom stratilo :( každý kto ho videl hneď povedali, že aký veľký kocik 🙂

sranda17
27. jún 2022

@vsetkopredietatko
Dobrý deň. Mám na vás jednu otázočku
Plánujeme kúpiť tiež salsu 4 Air. Dočítala som sa ze je to kočík skôr pre vyšších rodičov. Ja meriam tých 163cm. Vyzerala by som smiešne pri nom? Resp. bude sa mi s ním dobre manevrovat? Ďakujem za radu 🙂

maryetta
27. jún 2022

@vierka0508 tiez som mala camarelo. A uplne super. Ta vanicka mega velka. Aj strieska bola super ze sa dala dobre zatiahnut. Ci uz proti vetru. Alebo proti slnku. Aj odvetrana strieska.

kikus238
27. jún 2022

Za mňa Camarelo. Mala som túto značku pro oboch deťoch. Obaja mali cez 4 kilá 55 CM keď sa narodili. Jeden december a druhý júl. Vanička je tam fakt veľká starsi sa zmestil do nej ešte ako ročné dieťa s fusakom. Keby mám ďalšie išla by som jednoznačne do tejto značky

vsetkopredietatko
27. jún 2022

@sranda17 ja mam 164 a bolo to uplne v pohode. Super kocikovaniec max spoojnost. Vyska v ktorej je tam polozena vanicka je super a teraz je uz model 2022 so super vylepseniami. 🙂

sranda17
28. jún 2022

@vsetkopredietatko Ďakujem pekne za radu 🙂

saxana000
28. jún 2022

Hocico polske hlavne nafukivacie kolieska.ak teda nepotrebujes nieco extra spratne.polske kociky maju najvacsie vanicky a prejdu snehom ladom blatom aj cez les.a su vyborne odpruzene