Kočík pre bábo, ktoré sa narodí v máji

veronikaa92
21. dec 2013

Poradi niekto,aky kočik kupiť,ked sa mi narodi babatko v maji?Viem ,že zaleži na ročnom období.Dakujem,Veronika

zivika
21. dec 2013

@veronikaa92 ahoj, neviem ako myslis, ze zalezi na rocnom obdobi, ale hlavne musis dat nejake svoje kriteria, aby sme vedeli, aky kocik by ti mohol sediet 😉 nevieme, ci chces iba hlboky, alebo kombinovany, nafukovacie kolesa, alebo stacia pogumovane, popripade plastove, ci ma byt odpruzeny, alebo netreba atd. a tiez kolko si ochotna zan zaplatit 🙂

siska53
21. dec 2013

@veronikaa92 ja mam,obe deti marcove a teda vobec som,sa,nezamyslala pri jeho kupe nad rocnym obdobim.prosto som,si dala svoje kriteria,zistila rozmer vanicky,kedze som,vedela,ze v zime uz bude babo vacsie a vysiel mi kocik,ktory splnal moje kriteria,kupila,by som,si ho aj keby sa nenarodili v marci,ale v akomkolvek inom rocnom,obdobi. Odvozila som,v nom,obe deti.
takze tazko radit,lebo kazda mamina ti poradi taky kocik,aky sa pacil a vyhovoval jej.

cottoncandy
21. dec 2013

Fíha, pri kúpe kočíka ma vôbec nenapadlo zamýšľať sa nad ročnými obdobiami. Chcela som skôr taký, ktorý bude mať dostatočne veľkú vaničku, bude sa ľahko ovládať, bude mať väčšie kolesá a čo to vydrží aj v horšom teréne... myslím, že tém o kočíkoch je tu na MK dosť veľa, takže si môžeš načítať rôzne diskusie, prípadne zabehni do nejakého obchodu, obzri si kočíky "naživo" a uvidíš, ktorá značka sa ti bude pozdávať, prípadne sa popýtaj kamarátiek...v prvom rade si ale urči priority, čo od kočíka očakávaš, čo je pre teba samu doležité, a od toho sa odpichni... 🙂

redhairgirl
21. dec 2013

Toto teraz riešim aj ja... Bola som okuknúť kočíky. Hlbokú vaničku na začiatok chcem určite, neskôr teda športovú. Páčia sa mi Peg Perego. A potrebujem aby pružil a mal nafukovacie kolesá. A to tie kočíky majú. Aj športová je dosť velká, čiže do zimy keď od mája bábo podrastie sa zmestí aj s fusakom.
Vidím to asi na ten "trojkolkový" GT3.

anjelicek26
21. dec 2013

@veronikaa92 - tvoje drobatko bude v zime uz v sportaku. Takze kludne si kup imidzovku aj s mensou vanickou,, bude to totiz jedno, do jari v hlbokom nebude aj keby si mala lod (uz nebude chciet lezat).

martinkatinka
22. dec 2013

Ja mám aprílové, chcela som veľkú vaničku a takú, aby sa aj vanička dala polohovať... v zime bol ešte v tej vaničke, ale dala sa mu zdvihnúť zadná časť, takže aj videl... a potom sa z toho ľahko spravila športová časť... a dala sa aj rúčka otočiť, v oboch smeroch jazdy, potom som chcela veľké kolesá, kvôli terénu a tomu, že v zime je tu veľa snehu... a našla som podľa tphto ideálny kočík 🙂 absolútne neimidžový a neznačkový, ale úžasne praktický BOGUS 🙂

salomuska
22. dec 2013

@veronikaa92 je to úplne jedno. mala som májové babätko a v decembri išlo do šporťáku. nie že by sa do vaničky nezmestilo, ale jednoduche väčšie bábätká už ležať vo vaničke nebaví, chcú sledovať a spoznávať okolie 🙂

poly2406
22. dec 2013

Ahoj, môj synček sa narodil v máji. Mala som Pure Lothus a bola som nad mieru spokojná. Pozri sa naň v mojom bazári - mám ho tam na predaj.
Vanička je až 86cm dlhá. Zmestil sa aj s fusakom ešte celú zimu. A dá sa polohovať, čiže keď sa ti zobudí alebo nechce ležať, zdvihneš mu chrbtovú opierku a už vidí svet - a je stále vo vaničke...
A na jar sme išli do športiaka.
Je vynikajúci aj na cestovanie. Je úplne super skladný, a prepracovaný detailmi.

vamajka
22. dec 2013

@poly2406 pozrela som si tvoj kocik medzi inzeratmi je pekny, len ta rucka je neprakticka, napr. ked prsi a ty musis drzat dazdnik. tak ten kocik drzis, len 1 rukou a neda sa moc dobre ovladat.

prinzesz
22. dec 2013

ja mam tiez majove babatko, kocik mam baby jogger city select, maly bol v hlbokej do 4 mesiacoch, od 5.mesiaca siel do sportiaku kedze mi v hlbokom nechcel lezat a krical a plakal.. v sportiaku bol max spokojny.. pouzivam do dnes hoci uz bude treba nieco trosku vacsie, uvidim co na jar ci uz nebude chciet radsej chodit ako sa furt vozit.. zatial ma vozenie rad a pre mna je to pohodlne..