Ahojte,
Stala sa nám taká vec, že sa pokazil náš kočík za ktorý nám horko ťažko vrátili peniaze a potrebujeme nový. Dcérka má tri a pol mesiaca ale už skoro 8 kilov a je dosť dlhá. Dnes v obchode sme vyskúšali asi 5toro kočíkov a v každom je malá vo vaničke dosť na tesno a to bez fusaku 😟 rozmýšľam preto ako to riešiť. Či kúpiť proste už len športovú verziu a voziť ju na ležato, ale to sa mi zdá trošku nebezpečné a možno ešte skoro, ale zase kupovať vaničku na možno max jeden mesiac sa mi tiež zdá zbytočné. Mali ste niekto takýto problém a ako ste to riešili? Ďakujem 🙏
@vilma7 a prosím vás aký kočík to bol?
Syn ma 68cm a do bugaboo fox by sa mi aj s fusakom este zmestil... len teda on uz lezat nechce a stale sa mi otacal a smiroval von bokom kocika, tak je v sportaku nalezato...myslim, ze s fusakom to nevadi... ale my uz mame o chvilu 7 mesiacov...3,5 mesacne je proste na sportak male, akykolvek...
@pattersonm kamoska mala sportovy kociar a do toho taku prenosnu "tasku" ... ta nie je taka draha a da sa v bazare zohnat za par eur
@pattersonm ja som mala 80cm a dieta tam spalo ako 10mes v pohode
@pattersonm ak nevadí váha kočíka, tak ja odporúčam poľský, majú veľké vaničky, ja som kupovala u nás nový, potom ho odo mňa aj vykúpili späť a predávali ďalej ako bazárový, takže nebol problém sa ho zbaviť. len neviem či môžem priamo menovať v diskusii :D
Kamoska ma nejaky Tutis a ten mal velku vanicku sa mi zda. Aj jej maly taky valibuk a aj sa dala ta vanicka polohovat.
Bugaboo je tiez dajn ale odradza ma korytkove sedenie v sportovej casti
@kitycat veď to vždy kde je dobrá vanička sa mi zase nepáči potom športiak 🙈 tak za to rozmýšľam na čo viac prihliadať
@pattersonm skúšala si aj Easywalker Jimmey?
@jaass ďakujem pozerám ho a čítam nejaké komenty, že má hrkajúce predné kolieska? Nemáte s ním skúsenosti? My sme totiž reklamovali Britax 5z kvôli kolieskam a dva krát nám dali vadný kus, takže nerada by som zase riešila reklamácie 🙈
@pattersonm nám sa do Bebetto Nico zmestilo aj veľké dieťa s fusakom. A nijak nehrkal, všetky šyri kolesá mal samostatne odpružené. Na športiak je určite skoro, ten sa má používať až potom, čo si dieťa vie samé sadnúť
Stalo sa nam to iste s Cam Dinamico, neskutocne problematicky kocik co sme po 4 mesiacoch museli dat prec. Odvtedy vozim Baby jogger City Elite, neviem ci ho mate na sk, par rokov dozadu bol velkych hitom. Minuly rok prisla vynovena verzia Elite 2. O mesiac v nom bude nase piate dieta. Obrovska vanicka, deti v nej lezali skoro do roka, na uspavanie, v zime na balkone cele hodiny...chalani dlhsie ako baby (7 mes. ).
Sportova cast perfektna do kazdeho terenu, syn ma cez 3 roky a este mi v nom spi cez obednajsie prechadzky. Odporucam si pozriet ci ta oslovi.
@andrejka88888 ďakujem 🤗
@pattersonm my sme max spokojní. S kočíkom chodím často rýchlou chôdzou a žiadne problémy nie sú 🙂 keby som mala znova kúpiť, tak ho kupim ešte raz takí sme spokojní 🙏
@pattersonm aký ste mala kocik? Značku
@pattersonm takto Augustíc retro kočík. Ja som vo vanička vozila aj 2 deti. Malý sedel na kraji a jeho sestrička si ležala
Ja som mala kočík, kde vanička mala 90 cm, takže ešte aj vyše ročné dieťa mi v ňom spavalo.
Ale záleží aj aké máte auto, len žiaľ kočík mal nevýhodu, že bol veľmi veľký. Za to ale pohodlný.