Ahojte mamičky..Prosím poradte mi,aký športový kočík kúpit pre malu..a či vôbec ešte kupovat..Mali sme Tako Natalia,predali sme ho,potom X-lander XT..ale kedže sme cestovali vlakmi a autobusmi,tak sme ho predali,lebo nam niekedy nevošiel do dveri..a nemala som nervy ho skladat...ináč bol fajn,len ta roztrč kolies..a kupili sme golfky na leto Easy Go Holiday...som s nimi spokojná,ale v zime s ním určite nebudeme jazdit..počula som,že s golfkami sa ide katastrofalne po snehu..a teraz neviem čo robit..mala sa vozí v kočiku,ale niekedy pojde s nami aj pešo..Bola často chorá,mali sme zapaly močovych ciest..kôli refluxu na obličkách,preto sme často cestovali vlakom,máme k doktorke 20 km..Teraz neviem čo robit,či jej kupit ešte nejaky športiak,alebo zimu prebudneme bez neho..aj keby som nejaký športiak kúpila,tak aký?ked na bazáriku je všetko len tie dvojite kolieska,čo v zime neprejdem ani meter :( poradte prosím..
@dicinka1 Concord Fusion odporucam aj do snehu a je velky a priestranny...zmesti sa ti tam aj dvojrocne dievcatko.....aj troj.....
ja som prednedávnom tiež riešila dilemu, či mám kupovať kočík na zimu, keď malý už bude mať v novembri tri roky pretože mám športový Jané slalom pro a chcela som niečo ľahšie ale najmä polohovateľné... žiaľ, nič také čo by mi vyhovovalo som nenašla. Pretože dosť chodievam pešo do mesta čo je od nás cca 4km a ísť s malým za ruku - nepredstaviteľné a ešte počas zimy po neodhrnutých chodníkoch. Takže stále ešte nejaké ľahšie kočíky okukávam, len akosi nič nenachádzam 😝
Fíha, ja už som neriešila kočík pre 2 ročné dieťa 😝 . Podľa mňa 2,5 ročné dieťa kočík nepotrebuje. Či??? Veď cez zimu bude zábavnejšie, pre tak veľké dieťa, sánky alebo boby... Ale to je len môj názor a moja skúsenosť 😎
Prepáč, neprečítala som si celkom dobre tvoj prvý príspevok..... ale aj tak si myslím, že tie sánky by mohli byť pre Tvoje dieťa zábavnejšie, aj keď je pravda, že v kočíku odvezieš aj tašky a pod. 😉
Ahoj dicinka1 ,ja som si kupila minuli rok pred zimou 😉 (ten isty problem,autobus lebo manzel potrebuje auto do prace) 😉 golfky chicco CT4 a som spokojna je to sice starsi typ ale nema problem ani po velkom snehu ma dost velke kolieska ,nie ako tie novsie verzie,na bazare kupis aj oklo 50€ chod na mimibazar a tam tak aj predavaju.Moj ma tiez vyse dvoch rokov ale vyuzijeme ked ideme na vylet alebo do mesta on predsa chce este spinkam ked sa unavy.A hlavne ked je chory a musime k doktorke a manzel mi nemoze nechat auto kocik je najsuper vecicka. 🙂
no kazde dieta je asi ine ale my sme sa vozili v dvoch rojkoch len v pripadoch ked sme isli plavat kedze cestu spat si odspal. a v 2,5roku mal nohy aj ked bola zima. obcas sa odviezol na sankach ci na boboch tie sme odviezli kludne aj v buse. velke kociky su aj phil and teds ci jane
Ja by som kočík kludne kúpila, v podstate ho môžete kludne ešte 1r. využiť. Ja som mala quinny speedi, ten je super priestranny aj pre väčšie deti, ma nafukovacie kolesá a aj keď je to trojkolka je super aj do snehu!
No a s názorom, že využiješ skôr sánky absolútne nesúhlasím, keďže napr. u nas sa teda po chodníkoch či cestách sánkovať absolútne nedá, keďže je vždy všetko odhrnuté. Aj keď sme sa chceli voziť na sánkach nedalo sa, vždy len kúsok, potom ich odniesť a dokola. Čiže skôr som si ja ponosila sánky ako sa malý povozil 😝
@dicinka1 - ja by som to teraz neriesila a nechala si zatial tie golfky. Ved do zimy je este dost daleko, teda myslim, ze sneh tak skoro nenapadne. A dovtedy Tvoja mala uz mozno kociar potrebovat nebude vobec... 😉 Skus ju teraz trosku "trenovat", aby si zvykla viac chodit ako sa vozit, a uvidis. Kamaratka caka babo v novembri a ma doma 18-mesacneho drobca. Ked sa jej narodi dietatko, maly bude nebude mat ani 2 roky, ale uz ho pomaly oduca od kociara, aby potom naraz nemala problem a mohla s nim chodit pesi.