Kočík pre 1,5 ročné dieťa

bbubinkaa
30. okt 2013

Dievcence, maly strasne rad spava vonku v kociku, ale zda sa mi uz maly kocik, poradte mi prosim, aky kocik, aby sa dal dat do uplneho lahu, nozky rovno a zmestilo sa donho i vacsie dieta. Ak by sa dal otocit i smerok ku mne, to by bolo super idealne.

elienka
30. okt 2013

@bbubinkaa mám PP gt3 - malá má 2,5 roka a má miesta habadej, ale teda nedá sa otočiť smerom ku tebe.

zuuzika
30. okt 2013

baby jogger city elite ale tiez sa neda otocit...aj pre velke ddti,do 34kg,no parada...

zivika
30. okt 2013

@bbubinkaa ja mam PP book plus...kupovali sme ho pre druhe babo, ale skusala som do neho davat starsieho (bude mat 3roky a ma 16kg) a zmesti sa bez problemov 🙂

m_ij_ka
30. okt 2013

@bbubinkaa ja mám zopa fusion, je vhodný od šiestich mesiacov do troch rokov.

aluchm
30. okt 2013

My mame Cam Dinamico a je vhodny skor pre taketo vacsie deti, je aj reverzny. Da sa dat do uplneho lahu.

mimikas
30. okt 2013

PP Book mam aj ja ale teda moj ma 21 mesiacov a nohy mu teda poriadne trcia ale na sirku je v pohode, co viem Brio by mal byt dost velky a Gesslein F4 a Concord Wanderer sa mi zda dost velky, ma ho suseda a zda sa mi vacsi ako moj Book

zuju2
30. okt 2013

Ja mám Fortunu. Je vhodný pre väčšie deti. Syna som v ňom vozili do 3 rokov aj v oteplovačkách.