ahojte,prosim Vas,mate niektora mamička skusenost s týmto kočíkom?veľmi sa mi páči,no z fotiek na nete sa toho moc nedozviem,preto by som chcela vediet,ci existuje niekde v SR predajna s touto znackou a ak ho niektora máte,ako ste spokojné....ďakujem 🙂
@mimickapn nie,nakoniec nie,vyhral Jane slalom pro,ale nie novy,tie su drahe,ale tu na bazáriku....nikto mi o tom kočíku nevedel nič povedať,a vidieť ho len na nete mi nestačilo.ak si ho však kúpiš,daj vedieť ako si spokojna 🙂.som zvedava 😉
@mimickapn no aj ja som ho chcela koli vaničke hlavne,no nakoniec tento čo mám,ju má ešte väčšiu,tak som spokojná 🙂 .snáď pri druhom 😉 .ale veľmi budem zvedavá,na info,aký je od teba.a hlavne,gratulujem k bábätku,vidím,že si po IVF,aj my máme drobca z druhého pokusu IVF,tak si viem predstaviť vašu radosť 🙂 .držkajte sa a určite sa mi ozvi,ked ti dorazí,príp.daj viacej foto ako na nete,myslím,že aj iné nerozhodné mamičky budú radi 🙂
@jaja102 Dakujem hej ako hovoris velka radost a uz sa drobceka nevieme dockat 🙂 a budete skusat aj dalsie babo cez IVF?Niekde som pocula ze po prvom babetku to ide lahsie tak som zvedava,lebo urcite budeme chciet este jedno🙂 A kde ste boli na IVF?my na Antolskej a myslim ze sme si lepsie vybrat nemoli ako DR.Marsika 🙂Aj manzelovi sa najviac paci tento Solam budeme kupovat cierno modry tak dufam ze bude kvalitny 🙂
velmi by sme chceli aj my ešte jedno,sme už kus starší (ja 33 a manžel 39) tak uvidime,ja by som chcela skusiť prirodzene vyskusat,či sa nepodarí 🙂.náš malý je z KET,a už nemáme nič zamrazené,žiadne embryjko,tak neviem,či sa pustíme do toho znova,ešte máme len pol roka,tak zatiaľ si ho užívame naplno,ked bude mať rok,začneme vážne uvažovať,ako dalej.my sme boli v Heliose,MT.ten čierno modry sa pacil aj mne,aj ten fialový. 🙂.tak potom ked ti príde,napíš ako vyzerá,ako ste spokojní.držkajte sa.a chlapček bude?inak na tú bolesť-existuje konopná masť-dolorend sa volá a je aj pre tehotné,kojace aj dokonca pre dojčatá vhodná,proti bolestiam klbov,svalov šliach aj chrbtice,mne veľmi pomohla,tiež som mavala bolesti počas tehotenstva,pomasírovala som si s ňou a fajn
ja ho mam a som s nim naaaadmieru spokojna a môj partner tiez, teraz sme vymenili vanicku za sportovu cast a drahy mi zakazal vymenit ho za hociaky iny (bugaboo, britax a pod.), vraj podla neho je tento ten najuzasnejsi 🙂
@gitusa23 ahoj este ho nemame lebo zevraj pride do 3 dni tak mame cas a je to www.aukro.cz
ahojte aj ja mam zaujem o kočiar Solam....pozerala som na stranku aukro.cz ale tam je len ten limited vzorovany...ja by som chcela SOLAM LEATHER LINEN modro-biely? neviete kde by som ho našla? resp. kde sa dá objednať? a či ho nájdem aj niekde v predajni na SVK? Ďakujem
@jaja102 ahoj chcela by som sa ta spytat ci si si kupila tento kocik,lebo my sme tiez pren rozhodnuty tak by som rada vedela ako si spokojna 🙂 diki