Kočík podobný Peg Péregu Book

maruska_g
6. jún 2021

Ahojte, chcela by som sa opýtať na vaše skúsenosti. Mám Kočiar Peg Pérego Book, je perfektný po všetkých stránkach, ale ten podvozok je čistá katastrofa. Brali sme ho s tým, že i tak budeme s ním väčšinou po meste chodiť, žiaden terén, tak snáď nebude vadiť to slabé odpruženie. Ale to mesto je terén miestami horší ako v lese a už nás to prestáva s týmto podvozkom baviť. Ale keď hľadám iný kočiar, ktorý by bol lepšie odpružený, tak stále narazím na iné nedostatky, ktoré mi veľmi vadia. V tomto je ten Peg Pérego podľa mňa dokonalý, jednoduchá výmena jednotlivých častí, krásna priestranná vanička, vajíčko praktické, dosť veľké, malý, spratný kočiar, jednoduché ovládanie, jednoduché skladanie. No ešte som nenašla nič podobné s lepším odpružením. Neviete mi niečo poradiť?

vsetkopredietatko
25. jún 2021

Dobry den, neviem presne aky je podvozok v tomto konkretne kociku, no ABC DESIGN salsa 4 air ma nafukovacie kolesia a tie vedia velmi pomoct, ak mozno aj nie je take dobre odpruzenie. Tento kocik som mala ja, aktualne ho aj predavam, a je vyborny. Teren/neteren je to “jedno”, v kociku nic necitit. Vanicka ma 82cm na dlzku vnutri, kosik na nakup velky, sportova cast tiez priestranna aj pre vacsie dietatko. Sklada sa jednoducho a aj naklikavanie jednotlivych casti je “malina”. Ano, konstrukcia je trosku tazsia, ale za mna to bola jedina “nevyhoda”, ak sa to tak da povedat. Moj kocik je takmer novy, ak by ste mali zaujem aj o kratko pouzivany. Celkovo je to nemecka kvalita za naozaj vybornu cenu.

maruska_g
autor
25. jún 2021

@vsetkopredietatko ďakujem za odpoveď. kočík čo Vy spomínate sme mali ako druhú alternatívu pred tým než sme kúpili tento. Ale čítali sme recenzie že sa vanička na konštrukcii kyve a že je akoby trošku nahnuta dozadu, teda že hlavička je nižšie ako zadoček, a nebola to iba jedna recenzia. Preto sme sa báli ísť doň, všetky tie kočiare čo sa naklikavaju iba v tých dvoch bodoch na bokoch konštrukcie mi prídu že sa môžu kyvat. Nemali ste s tým problém?

vsetkopredietatko
25. jún 2021

Nie, vobec v tomto bol vyborny. Tento problem, co ste pisali (ale hlavicka bola vyssie a maly sa stale suchal dole) sme mali s easywalker harvey 2, ale tam nam menili celu konstrukciu v ramci reklamacie a potom to prestalo robit a bola v rovine vanicka. Ja som kocikova maniacka 🙈😃 preto som uz vystriedala nie malo kocikov 😃