paci sa mi kocik Pliko SWITCH Easy Drive Modular , mate s nim niektora skusenosti?dakujem
@jk77 ahoj, ano pozerala a dokonca osobne som bola pozriet v Bratislave v Auparku a je velmi pekny, dokonca mi povedali , ze ma odpruzene kolesa , aka farba sa ti paci ?ja vyberam medzi JAVA A ZAFFIRO POZRI http://www.kociky.sk/detske-kociare/kombinovane... kolko sa snazis o dieta?
@jk77 pri prvom si mala aky kocik?
@clauda2010 ahoj.Tak pri prvom som mala Atlantik Espiro,bola som s nim nesmierne spokojna.Teraz som sa vsak zahladela do tohto.Premyslam este nad Concord Fusion. pp sa mi paci v cervenej farbe,ale to sa este uvidi.Mame kopec casu, som este len v 13tt.Zatial som len v stadiu pozerania na nete.
Tak som celkom rada,ze si ho videla, ze sa ti paci.Tie odpruzene kolesa su super, aspon kocik neide tak tvrdo.Pri prvom som mala nafukovacie kolesa a to bolo nadhera,nic mi nehrkotalo,kamienky som necitila a maly mi krasne spinkal v kazdom terene. tak uvidime,ako tento.Ako sa ti pozdavali kolesa?Pekny den.
@jk77 ahoj, kolesa sa mi zdaju ok, ja si neviem vybrat kocik az na tento pliko,ideme ho kupit tak dufam budeme spokojny, papa aj tebe pekny den
ahojte zienky,aj ja rozmyslam nad tymto kocikom,je tam prijatelna cena,aj doplnky su tam 😉
baby, máte ho už niekto? nevŕzgajú vám kolieska? som pár modelov stretla naživo a teda hodne vŕzgali, len neviem, či si to ľudia nevedia nastriekať, alebo žiaľ je taký vŕzgavý
@ellysa
Naša skúsenosť je taká, že len malé percento užívateľov kočíka dodržiava pokyny k údržbe...
@clauda2010 Neviem, ako si sa nakoniec rozhodla, ale tento kocik odporucam vsetkymi desiatimi. Su na nom tusim vychytane vsetky muchy, ktore mi vadia na mojom starsom plikovi, je genialny🙂
Maju ho obe moje kamosky - ja mam len pliko dvojkolesove - su spokojne obe - aj farby su fajn a aj ohybnost a rucky - maju chlapcov ,tak sa im pacia velke vanicky a skutocne lahka konstrukcia ... vyuzitelny na dlhu dobu .. 🙂
http://www.kociky.sk/detske-kociare/kombinovane... ja mam tento (rozdiel je tusim len v tom, ze nema caluneny aj ten spodok a je k tomu len jeden nanoznik, nie dva)
Zatial skusenosti len s autosedackou a vanickou, do sportaku pojde mala teraz na jesen (nie ze by sa do vanicky nezmestila, zmesti, ale nechce v nej uz byt).
Lahko sa sklada, aj plne rozlozeny ho viem zniest po tych nasich 8 schodoch od vytahu, ked velmi musim - ale som radsej ked nemusim 🙂
Kolieska nevrzgaju, zvladnu aj nejaky ten teren, ale terenny kocik to samozrejme nie je.
Kosik je v pohode, narvala som do neho praci prasok 3kilovy a ostalo miesto na bezne veci (prsiplast, moja bunda, satka). Dobre sa ovlada aj jednou rukou vdaka plnej rucke.
Vanicka je polohovatelna, priestranna, daju sa na nu rozumne uchytit rozne hracky, ma rukovat na prenasanie.
Autosedacka - vajicko je ok, da sa pouzit s/bez isofixu, v tohtorocnom ADAC teste sedaciek obstala celkom dobre (1,8 s isofixom, 2,3 bez, na skale 1-5, kde 1 je najlepsie a 5 najhorsie).
Ja mam bezovo-hnedy a spokojnost.
Nevyuzivame kocik kazdodenne (okrem autosedacky), lebo mala v nom velmi nechce byt, je dost nosena, ale pride mi to do mesta ako dobry pomer cena-vykon.
Keby ste niekto nieco chceli este vediet, pytajte sa.
@tyrkis Na normalnom chodniku to nehrka, po trave s nim v pohode prejdeme, dnes som nahodou sla s kocikom, co mal dvojite kolieska a to sa vobec nedalo porovnat, tie na PP easy drive su ovela lepsie, az dnes som pochopila, co znamena odpruzene koleso :D Ale tak v BA velmi teren riesit nemusim, takze nic extremne som s nim este neskusala.
a tie easy drive maju odpruzene kolieska?dik za radu
@tyrkis Vsetky peg perego maju odpruzene kolieska.
@ivanka.7 ahoj. Mozem sa opytat, je to uz sice strasia tema, ale mam tento kocik a chcela by som vediet, ci ta sportova cast, kedze sa da skladat s podvozkom sa vystiera uplne len vahou dietata alebo ako to je? nie je tam ziadna poista ani nic, mam ho z bazaru, tak neviem ako to ma spravne byt. dakujem
@clauda2010 ahoj.aj mne sa kocik velmi paci,len som zatial necitala ziadne recenzie.Este pozriem na nete,snad tam niekto nieco napisal.Pozerala si si o nom na youtube? Je tam pekne video o funkciach 🙂