Ma niekto skusenosti s tymto kocikom alebo aj starsim modelom? Je to stvrokolka.
Ahojte, my sme mali switch completo, ale golfáč a bol úžasný, chýbala mu asi len tá spojená rúčka ;o)) čo vyriešili touto variantou. Nedám na neho dopustiť, úžasné vajíčko, vanička jedinečná čo s a týka polohovania, nožičiek, hojdací, vetrací systém hore aj dole - v novej verzii sa dá zimný poťah pripevniť aj na búdu (čo sme my riešili tuším štipcom na vlasy ;o))), šporťák je veľmi šikovný a ten podvozok zniesol naozaj všetko, vrátane výletov do lesa ;o)) na rozdiel od iných robustnejších golfáčov, sa tento dal ovládať jednou rukou - v druhej som mala psa. Akurát som včera kukala túto novú úžasnosť keď sme vyberali malý "dovolenkový" golfáč. Mimochodom tento nový sa skladá takmer na dáždnik, nie na plocho .... paráda!
ja mam klasickeho switcha, kupovaneho minuly rok, vcelku som spokojna, na to, ze je to kvazi golfac, je to dost mohutny a pevny kocik, vhodny od narodenia, nepotrebovali sme ani vanicku, akurat treba pravidelne mastit koliecka. Tu spojenu rucku by som urcite uvitala, skoda, ze taka moznost nebola, ked som kupovala kocik lebo ja som potrebovala golfkove skladanie do auta a vacsina kocikov s plnou ruckou sa sklada na plocho, co zaberie cely kufor. Co ma na tomto easy drive trosku odradza, su tie predne kolieska. Videla som kociky, co maju taky isty system a tie predne kolieska maju dost 'rozcapene' po dlhsom pouzivani. Mozno to nebude tak pri tomto kociku, ale tie kolieska neposobia na mna velmi stabilne
a este streba brat do uvahy, ze je to dost tazky golfac, aspon ten starsi model, co mam ja, samotna konstrukcia je v pohode, ale ked je tam nakliknuta sportova cast, tak po zlozeni je dost mohutny a tazky, niekedy mam problem ho vyteperit do kufra. A takisto autosedacka, ja mam primo viaggio a ta ma 5 kg, je tiez dost tazka.
Kocky, dnes som bola pozriet tento zazrak....vyzera super, sirsia plocha na lezanie ako klasicke pliko, lahulinke ovladanie aj ked je sedacka oproti mamine, super polohovatelna rucka....jedine, co mi trosku vadi je, ze tie kolieska mohli spravit o takych 5 centi vacsie, to predne je ako u Plika, zadne o 2 centi vacsie. Neviem, ako by sa spravali v snehu a ci by sa "nerozhegali" do stran, kedze su jednoite.
Ten nanoznik sa da pripnut na strechu, aby male malo zabranu proti vetru...takze z 10 by som tomuto kociku dala 8,5 boda (kvoli kolieskam).
....a mohli spravit krajsie farby....cela kolekcia 2011 ma divne farby, ale co uz.
Máte niekto tenko kočík už doma???? Celkom by zaujímali praktické skúsenosti s ním. Podľa popisu celkom fajn. Hľadám pohodlný kočík do mesta ale musí byť ľahko skladný do auto. Skladal ho tu už niekto???
@martuska75 ja si ho tiez planujem kupit, dokonca je skladnejsi ako pliko switch, ma mensie rozmery, ja som pre neho rozhodnuta na 99,99%, ale kupim ho az na jesen 😉
@mmacko tiez ma nejaky cas uz laka 🙂 Len cakam nejake referencie tak som to zatial odlozila ale uz moj vyber nepocks. Ak najdes dobru cenu daj vediet. 😉
baby myslite, ze sa s nim bude dat jazdit aj po snehu?
@tyrkis ahoj. ja mam to stare pliko switch, s golfovymi ruckami, sice ho uz nepouzivam, ale pouzival sa velmi vela a myslim, ze kolieska su stale v pohode, ziadna zmena, jediny problem bola ta rucka, co easy drive ma uz poriesene....a easy drive ma ine kolieska, tak neviem, ako tie po case vyzeraju
no tie kolieska su moja jedina starost...dakujem ti pekne aj tak za radu🙂
Tak toto by aj mňa zaujímalo ... skúsme si počkať na nejaké dobré rady... Hlavne aký je rozdiel v rukoväti ako golfové palice a ako celistvá rúčka?